AcasăȘTIRI EXTERNEAcesta este Palatul lui Putin, dezvăluit de Aleksei Navalnîi. Conacul, de 39...

Acesta este Palatul lui Putin, dezvăluit de Aleksei Navalnîi. Conacul, de 39 de ori mai mare decât Monaco (FOTO)

palat_putinAcesta este Palatul lui Putin, dezvăluit de Aleksei Navalnîi. Conacul este de 39 de ori mai mare decât Monaco

Activistul Aleksei Navalnîi se răzbună pe Vladimir Putin, prin colaboratorii săi.

Echipa disidentului rus a publicat o investigație de aproape două ore, în care este prezentată o proprietate uriașă de pe litoralul Mării Negre. Domeniul i-ar aparține lui Valdimir Putin. Purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin respinge însă acuzațiile.

La 24 de ore după ce Aleksei Navalnîi a ajuns la închisoare pentru 30 de zile, echipa activistului a publicat online o investigaţie în care apare aşa-numitul “palat al lui Putin” – o proprietate uriaşă pe malul Mării Negre.

putin casa
Acesta este Palatul lui Putin dezvăluit de Aleksei Navalnîi

Navalnîi susţine că întreaga moşie – de 39 de ori mai mare ca Principatul Monaco – a fost finanțată printr-un sistem elaborat de corupție în care sunt implicați apropiații lui Putin, conform postului Pro TV.

Aleksei Navalnîi aseamănă Palatul cu un oraş

Fără să exagerăm, este cea mai secretoasă şi păzită proprietate din Rusia. Nu e o casă la ţară sau o reşedinţă. E un întreg oraş, sau mai degrabă un regat. Are ziduri de nepătruns, propriul port, gărzi, biserică, punct de control şi chiar un punct de trecere a frontierei.

Este un stat separat înăuntrul Rusiei. În total, costă 100 de miliarde de ruble (1,3 miliarde de dolari). E ceea ce noi numim cea mai mare mită din lume”, a declarat Aleksei Navalnîi.

Aleksei Navalnîi, arestat la Moscova

Liderul opoziției anti-Putin din Rusia, Alexei Navalnîi, a revenit duminică la Moscova, în ciuda faptului că autoritățile ruse au anunțat că-l vor aresta și posibil condamna la mai mulți ani de închisoare.

Avionul a fost redirecționat și a aterizat pe alt aeroport moscovit, Șeremetievo, deși era programat să aterizeze pe Vnukovo. Acolo se adunaseră simpatizanți ai disidentului rus și poliția a făcut arestări.

Aleksei Navalnîi a fost arestat la controlul de pașapoarte. Avocata cere să meargă cu el, dar este refuzată. Nici soției nu i-a fost dată permisiunea de a-l însoți. Aleksei Navalnîi și-a sărutat soția de rămas bun și a plecat cu polițiștii ruși.

author avatar
Andrei Ștefan
1.365 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger