AcasăȘTIRI EXTERNEAcesta a fost planul secret? Conductele Nord Stream 1 și 2, transformate...

Acesta a fost planul secret? Conductele Nord Stream 1 și 2, transformate în bombă ecologică / Echivalentul cu emisiile anuale a 1,4 milioane vehicule

Acesta a fost planul secret? Conductele Nord Stream 1 și 2, transformate în bombă ecologică / Echivalentul cu emisiile anuale a 1,4 milioane vehicule / Foto: printscreen

Conductele de gaz Nord Stream 1 și 2 din adâncul Mării Baltice au fost afectate de scurgeri uriașe de gaze în urma a ceea ce pare a fi un sabotaj. Consecințele ecologice sunt numeroase, mai ales că 90% din gaz este metan. Experții compară scurgerile cu emisiile anuale ale 1,4 milioane de vehicule.

Un dezastru ecologic în Marea Baltică. Milioane de metri cubi de metan continuă să se scurgă din cele două gazoducte Nord Stream, care au fost afectate de scurgeri impresionante de gaz.

Conductele, deja pe jumătate golite

Consecințele sunt numeroase, în primul rând pentru ecosistemele marine. Gazul se scurge din conducte la adâncime și ar putea sufoca unele animale, în special pe cele care nu ar avea timp să fugă din zonele respective. Riscul este legat în principal de gazele eliberate în atmosferă. Cele două gazoducte sunt deja pe jumătate golite, potrivit Danemarcei

Scurgerile vor dura cel puțin o săptămână, potrivit autorităților daneze. Potrivit experților, cel puțin 200.000 de tone de gaz ar putea fi eliberate. 90% din gaz este metan, un gaz cu efect de seră foarte dăunător pentru climă. Este, de exemplu, de 80 de ori mai periculos decât dioxidul de carbon. Miercuri seară, Danemarca estima că mai mult de jumătate din gaz s-a scurs deja. Dacă cele două conducte s-ar goli complet, ar elibera echivalentul emisiilor unei centrale electrice pe bază de cărbune într-un an.

Alți experți compară impactul acestor scurgeri cu emisiile anuale produse de 1,4 milioane de vehicule, scrie Europe1. Deocamdată, nu s-a stabilit cine este responsabil pentru aceste scurgeri. Serviciile de informații suedeze vor face o anchetă pentru „sabotaj agravat”, iar Rusia a anunțat o anchetă pentru „terorism internațional”. Problema se va afla pe ordinea de zi a următoarei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU, care va avea loc vineri.

author avatar
Tudor Borcea
1.276 afisari

20 COMENTARII

  1. Proștii poolii. Ăștia ne cred pe toți, tâmpiți? Rușii, nu au sistat gazul către Germania? Germania , v-a muri de frig, v-a beli poola la iarnă… Și atunci de unde poola mea mai există gaz în conducte? Sau nemții, ne-au luat de proști pe toți ?

    • Ne explici și cum este cu presiunea unei coloane de 80 de metri de apă exercitată asupra unei conducte goale?🤣🤣🤣
      De aia-i plină și cu presiune, inginerule!

    • Pai nu erau goale? Daca nu atunci cine a incalcat embargoul si a continuat sa se aprovizioneze cu gaz rusesc? Germania? Si atunci noi suntem papagalii UE?

  2. Nord Strea 2 nu era conducta care lega direct Rusia de Germania? Să vă f..t în gură de căcați. Embargou Rusiei, dar ce să vezi , eu Germania am tratament preferențial. F..u-vă în gură să vă f.t de șmecheri.

  3. Amerlocii au sabotat, e clar. NU LE CONVINE CA IOROPIENII SĂ CUMPERE GAZ BUN ȘI IEFTIN, EI VOR SĂ LE BAGE ĂSTORA PE GÂT MIZERIA LOR PROATĂ ȘI FANTASTIC DE SCUMPĂ!!!

    • Care UE,ca toată clasa politică de la Bruxelles imp cu ur sula sunt cumpărați și șantajați de sataniști globalisti,

  4. asta e un sabotaj militar facut cel mai probabil de englezi
    vedeti submarine de buzunar si cuirastul tirpitz
    sa si commando africa avioane germane aruncate in aer
    acum au drone submarine industriale etc
    il putite intreba pe charles de la viscri sau nenea a lu primu antilord al ami(seni)ralitatii

  5. 1. Comisarul . ro , astazi , ora 08:34 . 2. Comisarul . ro , astazi , ora 09:01 . 3. Adevarul . ro , astazi , 29.09.2022 , ora 11:30 , articol de Maria Taga : ” Nave ………………….. . Conductele ar fi fost atacate cu explozibili ” .

  6. Gunoaiele de englezi si cu drogatii amerlicani au interesul sa puna jos UE care isi merita soarta

  7. Daca mai halesc rahat astia din ue cu poluarea cand ei isi regleaza razboiul fara discernamant arunca in aer conducte ce Distrug si aer si apa si vietati.sunt toti dezaxati bolnavi de banii si putere ii doare in dos ca oamenii nu au caldura si altele!!! Minciuna e politica mondiala!!

  8. Pentru toti cei care bat campii ,VA ROG CITITI DECLARATIA LUI BIDEN DIN FEBRUARIE 2022 INAINTE CA RUSIA SA INTERVINA IN UCRAINA , DACA RUSIA ATACA UCRAINA VA FACE TOT CE SE POATE CA NORD STREAM 2 SA NU MAI EXISTE .
    Cine ,cum a facut-o o sa ne lamurim ,oricum America demult batea toba ca Europa sa nu depinda de Rusia din punct de vedere energetic !,motivul e doar unul singur ,voiau o EUROPA DEPENDENTA DE GNL (gaze naturale lichefiate ) livrabile in tancuri de America ,bineinteles la preturi umflate de 3-5 ori !. Interesul american inainte de toate si nu numai ,o jupuire a EUROPEI DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR ,vezi cat a crescut $ si cat a scazut euro !.

  9. Deci Europa ; Kaput datorita acestui Forum UE care este facut de SUA pentru a distruge total ace asta zona, normal nu trebuie mult a carte sa ti dai seama ca Americani asa au trait in Democratia lor de Cristal au distrus tot Incepand cu toate continentele Iaca ca a venit si randul Europei dar aici avem un Pilon puternic RUSIA care mereu a fost parte in a aceste defrisari , nimiciri de Continente unde a fost SUA a fost si RUSIA deci prieteni si colaboratori in totul ceea stricat UNUL celalalt a venit si a vandut la DUBLU ma refer la Arme …. Deci daca Africani , Arabi , sau Mai stiu eu care se pot adapta oriunde Europeni nu fac fata la acest lucru nu ca sunt Mai buni nuu ei pierd totul familie , credinta totul prin tradare asta e acum in EUROPA si sa mers pe acest lucru …. Sa stiut de la inceput Tradarea si Prostia au mers legate Una de Alta ; nu se Pune indoiala cine a facut aceste planuri au luat in calcul absolut totul …Putin impreuna cu SUA vor castiga , Europa se va distruge singura daca nu se va dezintegra total acest lucru a fost plantat in Razboiul lui Zelensky nu al Ucrainei ….Poporul Ucrainean creed ti voi ca a vrut genocid in propia ograda cine dracu at vrea acest lucru …. Nimeni …. Agenda Globalizari este in curs merge Precum ceasul Apple pentru ca nu I asa cele Elvetiene au luat o si ele razna….acum timpul isi va face datoria…😂Italia nu va face nimic ce se puternic face o femeie de aceea au si fost alese in toate … se stie ca numai un Barbat are tarie de caracter, nu toti este stiut dar femeile sunt in primul rand ; mame, iubite, amante, stiu sa iti zdrobeasca inima , sufletul dar numai atat nimic alceva …..👌😂 Europa ti a sunat ceasul Apple 🍎

  10. La munca, nu mai frecați menta!
    Săraci, lenesi, cu școala putina si iubitori de alcool, dar fini ANAListi.
    Ați descoperit voi mersul pe jos și va dați importanți. Ei și?
    Tot viermi rămâneți!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger