AcasăȘTIRI EXTERNEAccident teribil la Legoland Germania! Două trenuri roller-coaster, pline cu copii, s-au...

Accident teribil la Legoland Germania! Două trenuri roller-coaster, pline cu copii, s-au ciocnit. Sunt zeci de victime

legolandAccident teribil la Legoland Germania! Două trenuri roller-coaster, pline cu copii, s-au ciocnit. Sunt zeci de victime/ foto: legoland.de

34 de persoane au fost rănite, dintre care două grav, după ce două trenuri de tip roller-coaster s-au ciocnit în parcul de distracții Legoland din orașul Guenzburg, în sudul Germaniei.

Accidentul s-a petrecut joi după-amiază, după ce un tren de rollercoaster a frânat puternic, iar celălalt s-a ciocnit de acesta. Cele două trenuri transportau fiecare până la 20 de pasageri.

10 copii printre victime

Trei elicoptere au fost trimise la fața locului, iar serviciile de pompieri și de salvare au fost chemate pentru a acorda ajutorul celor 34 de persoane rănite. Printre răniţi se află şi 10 copii, transmite BBC.

În total, 16 persoane au trebuit spitalizate, dar nu au fost oferite detalii despre starea persoanei grav rănite.

Vârsta minimă pentru cei care pot da într-un astfel de roller-coaster este de șase ani, în cazul în care copiii sunt însoțiți și opt ani pentru cei fără însoțitor.

Accidentul a avut loc în parcul Legoland din Günzburg, Bavaria. Este unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distracții din Germania, cu 64 de atracții, printre care se numără și roller-coastere pentru amatorii de senzații tari.

Al doilea accident de rollercoaster într-o săptămână

Săptămâna trecută, o femeie a murit într-un alt accident de rollercoaster în Germania, la un parc de distracții din Klotten.

Femeia în vârstă de 57 de ani a căzut din vagonul de rollercoaster în timp ce acesta se deplasa și a murit din cauza rănilor suferite.

Nici pentru acel accident nu a fost încă stabilită cauza.

author avatar
Andreea Vlad
977 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger