AcasăȘTIRI EXTERNEAccident îngrozitor: au murit 18 oameni! Două microbuze cu pelerini s-au ciocnit

Accident îngrozitor: au murit 18 oameni! Două microbuze cu pelerini s-au ciocnit

Un accident îngrozitor a avut loc la Bagdad. Au murit 18 oameni într-un accident de circulaţie produs în noaptea de vineri pe o şosea aflată la nord de Bagdad, potrivit unui nou bilanţ furnizat de două surse medicale.

Accidentul a avut loc între oraşele Dujail şi Samarra, a precizat agenţia irakiană de presă INA, citându-l pe Khaled Burhan, directorul serviciilor sanitare din provincia Salah al-Din.

Un şofer ar fi adormit la volan

Potrivit mărturiilor adunate de la faţa locului, este posibil ca unul dintre şoferi să fi adormit la volan, a precizat acest responsabil.

Cert este că accidentul s-a soldat cu 18 morţi şi 15 răniţi, a declarat pentru AFP o primă sursă medicală din Salah al-Din, sub rezerva anonimatului.

Un oficial al autorităţii rutiere locale a declarat că cei doi şoferi şi-au pierdut viaţa. El a precizat că unul dintre vehicule şi-a părăsit sensul de mers şi a intrat pe sensul opus, evocând la rândul său informaţii potrivit cărora şoferul ar fi adormit la volan.

2,6 milioane de pelerini au intrat în Irak

Peste 2,6 milioane de pelerini au intrat în Irak prin punctele de trecere a frontierei terestre sau prin aeroporturi de la începutul Arba’een, potrivit celor mai recente cifre publicate vineri de Ministerul irakian de Interne.

Din nefericire, acest eveniment religios este însoţit în mod regulat de accidente rutiere într-o ţară cu o infrastructură care se prăbuşeşte.

1.129 afisari

17 COMENTARII

 1. Matematicianul Theodore John Kaczynski a renuntat in 1978 la prodigioasa sa cariera academica de la Universitatea Berkeley pentru a trage un semnal de alarma care sa fie auzit de intreaga Omenire. El s-a retras in statul American Montana pentru a locui in mijlocul naturii intr-o cabana din lemn unde a redactat monumentalul sau Manifesto intitulat „The Industrial Society and Its Future”. Manifestul a fost publicat printr-o decizie a Guvernului SUA in Septembrie 1996 in cotidienele de mare tiraj „New York Times” si „Washington Post”. Manifestul a ocupat 8 pagini de ziar si se compune din 232 de paragrafe care se pot organiza in 25 de capitole. Simpla lecturare a acestor 25 de titluri ne da o imagine de ansamblu a gindirii analitice si sintetice a acestui mare vizionar si Martir pentru Umanitate care a fost contemporanul nostru pina la 10 Iunie 2023.

  Societatea Industriala si Viitorul Acesteia
  1.Introducere 2.Psihologia Stingii Contemporane 3.Sentimentul Inferioritatii 4.Suprasocializarea 5.Mecanismul Puterii sau al Manifestarii Eu-lui 6.Activitatile Surogat 7.Autonomia Individuala 8.Originea Problemelor Sociale 9.Prabusirea Mecanismului de Manifestare al Eu-lui in Societatea Moderna 10.Cum se Adapteaza unii Oameni 11.Motivatia Savantilor si Specialistilor 12.Principii de Evolutie Istorica 13.Imposibilitatea Reformarii Societatii Tehnico-Industriale 14.Inevitabilitaea Disparitiei Libertatii Individuale in Societatea Industriala 15.Beneficiile Tehnologiei nu Pot Fi Separate de Pagubele pe care Aceasta le Produce 16.Tehnologia, ca Forta Sociala, Este Superioara Dorintei de Libertate 17.Chiar si Cele mai Simple Probleme Sociale Sint Insolubile 18.Revolutia Este Preferabila Reformei 19.Controlul Comportamentului Uman 20.Specia Umana Este la Rascruce de Drumuri 21.Suferinta Omului 22.Viitorul 23.Strategia 24.Pericolul Reprezentat de Stinga Contemporana 25.Ultimul Cuvint

  • Kaczynski AKA Unabomber, terorist, anarcho-primitivist. A primt a 8 condamnari pe viața, si s-a sinucis anul asta. Sa arda in iad, amin.

  • Theodore John Kaczynski a fost Profesor de Matematica la Universitaea Berkeley si a lucrat in domeniul Teoriei Geometrice a Functiilor Complexe ale carui articole stiintifice le puteti citi in format pdf din pagina Enciclopediei Wikipedia. Profesorul Kaczynski a parasit activitatea academica in 1978 pentru a ne face constienti de faptul ca Omenirea se afla in fata unui prag Istoric singular, care odata trecut devine fara posibilitate de intoarcere. Este o analiza obiectiva facuta cu argumente ale Psihologiei Individului, Psihologiei Multimilor, Istoriei si Filosofiei Istoriei. Manifestul, intitulat „THE INDUSTRIAL SOCIETY AND ITS FUTURE”, desi critica sever tipul psihologic, mai degraba sufletesc, al activismului de stinga, nu se aliniaza nici unei ideologii si cu atit mai putin unui program politic, dar mai degraba vizeaza latura existentiala a omului si societatii si evalueaza evolutia societatii in dimensiunea ei metaistorica, exhatologica. Impotriva Lumii Unipolare ne avertizeaza si Epopeea lui Gilgamesh si Mitul Turnului Babel din Cartea Genezei iar impotriva Statului Centralizat vorbeste Profetul SAMUEL in Cartea Intii a Regilor si Herodotus in dialogul care are loc intre Xerxes si Marele Vizir la Helespont.
   Exista ,asadar, in memoria colectiva a omenirii cunostrinta pericolului pe care il prezinta Statul, Statul Centralizat, si mai presus de toate Statul Global. Dar daca in epocile trecute statul nu a avut (sau a avut?) mijloace tehnologice care nu cu multe decenii in urma pareau de domeniul fanteziei, statul de azi are aceste mijloace cu care, iata, poate produce lesne forme de tiranie cu care omenirea nu s-a mai intilnit pina acum in timpurile istorice. Combinatia dintre mecanismul statului si tehnologia contemporana este fara precedent si duce vizibil nu numai la o diminuare severa a libertatii individuale dar poate si va altera IREVERSIBIL si dimensiunea biologica si cea spiritual-existentiala a speciei umane. Dar mai exista inca o mica licarire de speranta: Profesorul T.J.Caczynski a prevazut acum aproape patru decenii ca acest sistem Socio-Industrial va intra intr-o faza de critica intr-un interval cuprins intre patru si sapte decenii, din momentul publicarii MANIFESTULUI, in cursul careia sistemul va fi partial distrus fie gradual fie violent. Este momentul in care OMENIREA nu trebuie sa ingaduie refacerea lui caci altfel transformarile vor deveni IREVERSIBILE. Sistemul Socio-Industrial a intrat in faza prezisa de T.J.Caczynski in 1996 acum trei ani cind Cartelul Militaro-Sanitar a dat Prima Lovitura de Stat Globala.

   • Repet, Kaczynski e printre cei mai infami teroristi americani din ultimul secol. Dom’ „profesor” Kaczynski n-a fost profesor nici 2 ani cand a demisionat in ’69. A fost un reclus instabil mental care și-a trait cea mai mare parte a vieții intr-o cabana din padure.

   • Grigori Iakovlevici Perelman este un matematician rus de origini evreiești. A fost născut și trăiește în Sankt Petersburg. Este cunoscut pentru contribuțiile sale la geometria riemanniană și pentru faptul că a rezolvat conjectura lui Poincaré. Wikipedia
    Născut: 13 iunie 1966 (vârsta 57 de ani), Sankt Petersburg, Rusia
    La 1 iulie 2010, a refuzat premiul de un milion de dolari, spunând că el contribuția sa la demonstrarea conjecturii Poincaré nefiind mai mare decât cea a lui Richard Hamilton.
    Sfântul Matematicii refuză premii de milioane de dolari: Nu am …

    sta cu ma-sa Lubov Lvovna,
    au un apartament modest.

    • Matematicienii nu face(ha!) bombe asa cum fizicienii teoreticieni nu pun mina pe aparat nici macar sa-i pici cu ceara. Singurul fizician teoretician din secolul XX care a fost si experimentalist a fost Enrico Fermi. Atit, adica exceptia eceptiei exceptiei. Minciunile turnate in presa si in salile tribunalelor de Cartelul Politico-Militar depe Potomac nu sint nici macar minciuni. Din fericire, Stapinii Lumii sint incompetenti din punct de vedere mintal.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...