AcasăȘTIRI EXTERNEAccident groaznic provocat de un român! Au murit trei oameni, dintre care...

Accident groaznic provocat de un român! Au murit trei oameni, dintre care doi copii! Şoferul criminal circula pe contrasens (VIDEO)

Un accident înfiorător a speriat poporul olandez. Tragicul eveniment rutier a fost provocat de un român de 19 ani, care circula pe contrasens pe A1, la intersecția Hoevelaken din Amersfoort, sâmbătă spre duminică noapte.

A murit trei oameni, dintre care doi copii!

Părinţii copiilor, în stare gravă la spital

Șoferul român vinovat pentru producerea accidentului a decedat ulterior la spital. Printre cei decedați se numără doi copii în vârstă de 12 și 14 ani din Hilversum, iar părinţii copiilor au suferit răni grave și se află într-o stare gravă, conform declarației poliției transmise duminică dimineață.

Potrivit poliţiei olandeze, maşina condusă de un tânăr șofer în vârstă de 19 ani din România a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula din sens opus.

Echipele de intervenție medicală au acordat asistență victimelor, iar martorii oculari de la fața locului au oferit, de asemenea, sprijin.

Autostrada, închisă

Trecătorii care se aflau la fața locului au oferit, de asemenea, ajutor. Autostrada a fost închisă în ambele sensuri, a anunțat Rijkswaterstaat.

Traficul a fost deviat prin Ede și Utrecht pe rutele A30, A12, A27 și A28.

author avatar
Andrei Ștefan
525 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri