AcasăȘTIRI EXTERNEAccident feroviar în Egipt. Doi oameni au murit și mai mulți au...

Accident feroviar în Egipt. Doi oameni au murit și mai mulți au fost răniți. Imagini de la fața locului – VIDEO

Un accident feroviar ce a avut loc în Egipt, la nord de capitala țării, Cairo, s-a soldat cu victime. La fața locului au intervenit salvatorii, pentru a prelua răniții și a le acorda ajutor.  

Doi oameni au murit și mai mulți au fost răniți, marți, într-un accident de tren la nord de Cairo, a anunțat Ministerul egiptean al Sănătății, potrivit france24.com.

Răniții, în stare stabilă

Dintr-un comunicat al Ministerului Sănătăţii reiese că au fost „doi morți în accidentul de tren de la Qalyub, în timp ce răniţii sunt într-o stare stabilă”.

Un bilanț anterior al ministerului anunța un deces, dar și 16 răniți – inclusiv șase persoane care fuseseră deja tratate și externate.

Autoritatea naţională feroviară egipteană a anunțat că accidentul a avut loc când un tren de pasageri care intra în staţia Qalyub a trecut de un semnal de oprire. „Acest lucru a dus la deraierea locomotivei şi a primului vagon”, a precizat autoritatea.

La fața locului au fost surprinse imagini cu primele echipaje de intervenție ajunse în zonă. O macara a fost adusă ulterior pentru a ridica un vagon deraiat. Acesta părea să fie parţial zdrobit, potrivit sursei citate.

Imagini de la locul accidentului feroviar au apărut pe rețelele de socializare.


author avatar
Andrei Coman
153 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri