AcasăȘTIRI EXTERNEGrav accident de tren în SUA/Zeci de persoane, la spital! - VIDEO

Grav accident de tren în SUA/Zeci de persoane, la spital! – VIDEO

Un accident feroviar s-a soldat cu rănirea a peste 30 de persoane, 23 dintre acestea fiind duse la spital. Totul s-a întâmplat joi, în SUA.

Mai exact în Chicago. Zeci de persoane au fost rănite după ce un tren de pasageri a intrat în coliziune, joi, cu un utilaj de deszăpezire în Chicago, nordul Statelor Unite, potrivit autorităţilor locale, relatează AFP, preluat de Agerpres.

23 de persoane, transportate la spitale

Din câte au precizat oficiali ai pompierilor, într-o conferinţă de presă, în accident au fost rănite 38 de persoane, în principal pasageri. S-a mai aflat că dintre răniţi, 23 de persoane au fost transportate la spitale. Iar „două sau trei” persoane sunt rănite grav, dar niciuna nu este în pericol – a declarat presei Keith Gray, din cadrul echipelor de salvare.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 10:30, în apropiere de gara Howard, situată în nordul oraşului.


A fost implicat un tren de navetiști

Trenul de navetişti, care – potrivit informaţiilor iniţiale difuzate de pompieri – circula cu „viteză normală”, a intrat în coliziune cu un utilaj de deszăpezire, conform sursei citate.

După ce anunțat producerea accidentului, s-a sunat mobilizarea în rândul salvatorilor. Din imaginile apărute pe rețelele de socializare se poate vedea că la fața locului au ajuns mai multe autospeciale de ambulanță și de pompieri.

247 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri