AcasăȘTIRI EXTERNEAccident bizar: Un renumit actor rus a murit pe loc într-o mașină...

Accident bizar: Un renumit actor rus a murit pe loc într-o mașină blindată. Vehiculul urma să ajungă în Donbas

masinaAccident bizar: Un renumit actor rus a murit pe loc într-o mașină blindată. Vehiculul urma să ajungă în Donbas / foto: Twitter @Liveuamap

Serghei Puskepalis, renumitul actor din Rusia, și-a pierdut viața marți într-un accident de circulaţie în timp ce se deplasa cu un autovehicul blindat pe care urma să-l livreze armatei pro-ruse din Donbas.

„Puskepalis a murit într-un accident de circulaţie împreună cu şoferul, în timp ce transferau un microbuz blindat Ford Transit la Moscova, unde vehiculul trebuia să fie vopsit în camuflaj pentru a fi livrat armatei în Donbas”, a declarat o sursă poliţienească citată de agenţia rusă oficială de presă TASS.

Prima reacție a lui Putin

Totodată, pe lângă microbuz, Puskepalis intenţiona să livreze ajutor umanitar militarilor.

„Vă rog să acceptați cele mai profunde condoleanțe ale mele pentru moartea tragică a lui Serghei Vytauto Puskepalis. Serghei Puskepalis a fost o persoană infinit de talentată, entuziastă, un regizor și actor original. A rămas întotdeauna sincer atât față de oameni, cât și față de el însuși”, a spus Vladimir Putin, notează site-ul Kremlinului.

Serghei Puskepalis

În vârstă de 56 de ani, Serghei Puskepalis a interpretat personaje în 25 de filme ruseşti, printre care „Simple Things”, „Metro”, „How I Ended This Summer”, pentru care a fost recompensat cu Ursul de Argint pentru cel mai bun actor la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin din 2010.

author avatar
Andreea Vlad
532 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger