AcasăȘTIRI EXTERNEAbuz cu armă de foc al Poliţiei din Ohio? Imaginile arată un...

Abuz cu armă de foc al Poliţiei din Ohio? Imaginile arată un bărbat de culoare care ţine în mână un telefon (VIDEO)

ohio politieAbuz cu armă de foc al Poliţiei din Ohio? Imaginile arată un bărbat de culoare care ţine în mână un telefon

Cazul în care un poliţist împuşcă un bărbat de culoare a scandalizat din nou America. Andre Hill a fost văzut pe camera foto a ofițerului ieșind din garajul din Columbus cu câteva secunde înainte de a fi împușcat mortal.

Filmările arată un bărbat de culoare care iese dintr-un garaj și care ține un telefon mobil în mâna stângă cu câteva secunde înainte de a fi împușcat fatal de un ofițer de poliție din Columbus.

Problemă: imaginile sunt fără sunet

Aproximativ șase secunde trec între momentul în care Andre Hill, în vârstă de 47 de ani, este vizibil în videoclip și când ofițerul trage cu arma. Imaginile sunt fără sunet, deoarece ofițerul nu a activat camera corporală, dar o funcție automată de „privire înapoi” a capturat filmarea marți devreme.

Fără sunet nu este clar dacă ofițerul, identificat ca Adam Coy, țipă către Hill, a cărei mână dreaptă nu este vizibilă în videoclip. Autoritățile spun că nicio armă nu a fost recuperată de la fața locului. Se pare că Hill a vizitat pe cineva în acel moment.

Hill a rămas pe podeaua garajului câteva minute fără ca vreun ofițer de la fața locului să-i vină în ajutor. Asta a încălcat politica care impune ofițerilor să-i ajute pe răniți, a declarat miercuri primarul din Columb, Andrew Ginther, solicitând concedierea lui Coy.

Coy a încălcat, de asemenea, politicile departamentale care necesită activarea funcțiilor video și audio complete ale camerei sale, a spus Ginther.

Valorile poliției din Columbus, inclusiv integritatea, compasiunea și răspunderea „au fost absente și nu au fost expuse în timp ce domnul Hill stătea pe moarte”, a spus Ginther, un democrat.

După ce Coy activează sunetul, este auzit folosind un expletiv în timp ce țipă la Hill, acum întins pe podeaua garajului, pentru a-și pune „mâinile în lateral”.

Ohio, focar de infracţiuni în SUA

În urmă cu câteva luni, a mai existat un caz grav, ce a atras atenţia Americii. Un polițist s-a aruncat pe scări, cu capul înainte, pentru a prinde un bărbat care a evadat dintr-un tribunal. Polițistul s-a ales cu o lovitură la cap și câteva coaste rupte.

S-a întâmplat în timpul unui proces, în statul american Ohio. Nickolaus Garrison a fost condamnat pentru deținere de metamfetamină. El a reușit să scape de polițiștii care-l țineau și a luat-o la fugă pe scările care duceau spre ieșirea din tribunal.

author avatar
Andrei Ștefan
261 afisari

2 COMENTARII

  1. Se pare ca politisti mai tampiti,criminali ca in America,nu exista pe nicaieri. Si de cele mai muite ori sunt scosi basma curata de alta „justitie independenta”.Se vede si din filmele americane,inspirate din cazuri reale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger