AcasăȘTIRI EXTERNEABSOLUT ȘOCANT! Un scenariu despre o pandemie de variola maimuței, pus la...

ABSOLUT ȘOCANT! Un scenariu despre o pandemie de variola maimuței, pus la cale încă din 2021! / Detalii înfiorătoare ies la iveală!

ABSOLUT ȘOCANT! Scenariul privind „Pandemia” de variola maimuței! Totul fusese pus la cale încă de anul trecut, când încă lumea nu scăpase de groaza COVID! (sursa foto: manager.ro)

Nici bine nu am scăpat de controversele din jurul COVID-19, cu vaccinarea obligatorie și valul de decizii și măsuri restrictive luate de autoritățile din lumea întreagă, că o altă pandemie bate la ușă. Variola maimuței este noul bau-bau aruncat pe piață și deja sunt state care fac liste de vaccinare împotriva acestei boli.

Dar, ca orice poveste urât mirositoare, și variola maimuței începe să se „spargă”, iar informații teribile apar pe tot mai multe site-uri.

Scenariul pandemiei de variola maimuței, pregătit din 2021!

Despre monkeypoxvariola maimuței – se vorbește intens în ultima perioadă. Însă, recent a ajuns în atenția publică un scenariu despre cum această pandemie a fost pregătită încă din toamna anului trecut! S-a efectuat un studiu de caz pe ideea cum ar fi dacă ar apărea o pandemie de variola maimuței. Pare greu de crezut, dar scenariul a existat în 2021! Iar detaliile care apar acum sunt șocante. Mai ales că, la șase luni distanță de la acest studiu, au și început să apară primele cazuri confirmate cu variola maimuței! Coincidență?

Pe site-ul nti.org au fost date încă din noiembrie 2021 detalii cu privire la acest scenariu. Cu mențiunea că în martie anul trecut, NTI a colaborat cu Conferința de securitate de la München pentru a desfășura un exercițiu de masă privind reducerea amenințărilor biologice cu consecințe mari. NTI – Nuclear Threat Initiative (Inițiativa privind Amenințările Nucleare) – este o organizație nonprofit, fondată în Statele Unite, în 2001, de către fostul senator american Sam Nunn și filantropul Ted Turner.

Scenariul prevede sute de milioane de decese

Scenariul fictiv descrie o pandemie care ar apărea într-o țară fictivă, denumită Brinia. Și care s-ar extinde la nivel global în mai puțin de 18 luni.

Scenariul exercițiului fictiv a descris o pandemie globală mortală, care implică o tulpină neobișnuită de virus al variolei maimuțelor, care a apărut pentru prima dată în națiunea fictivă Brinia și s-a răspândit la nivel global timp de 18 luni”, conform sursei citate.

Șocant este faptul că scenariul prezice că o pandemie de variola maimuței ar duce la un număr uriaș de cazuri și la enorm de multe pierderi de vieți omenești, de ordinul sutelor de milioane.

scenariul a dezvăluit că focarul inițial a fost cauzat de un atac terorist folosind un agent patogen proiectat într-un laborator cu prevederi inadecvate în materie de biosecuritate și supraveghere slabă. Până la sfârșitul exercițiului, pandemia fictivă a dus la peste trei miliarde de cazuri și 270 de milioane de decese în întreaga lume”, notează site-ul nti.org.

author avatar
Andrei Coman
1.838 afisari

7 COMENTARII

  1. nu-i nimic socant , lumea s-a prins demult , presa mituita este principalul vinovat alaturi de dementii cu astfel de planuri .

    • Ziare.com UN SITE DE ESCROCI CU MII DE CONTURI FALSE CE INJURA CITITORII

  2. Nu e nimic nou. De peste 25 de ani se fac scenarii, se invata, se cerceteaza.

    E normal.

    In 1987 OMS, la 7 ani de la declararea eradicarii variolei umane in rezervoare / mediu natural, publica studii privind variola maimutei.

    Aspectele pandemice, agenti patogeni ce pot deveni elemente in scenarii de securitate si aspecte privind biosecuritatea si securitatea medicala/ de sanatate sunt preocupari normale in materia securitatii si sanatatii prublice.

    Doar pt ca unii nu le stiu nu inseamna ca sunt anormale sau conspiraționiste.

    Doar pt ca unii nu au avut acces sa studieze sau sunt detinatori de diplome ca urmare a frecventarii unor insitutii neacreditate, deci fara a îndeplini standarde minime de calitate si stinta, nu înseamnă ca toti ar trebui sa fim ignoranți pentru a nu ofensa pe cei aminti anterior.

    Da, NTI a facut ceea ce trebuia sa faca. Si face nu doar din 2021. Si face f bine!

  3. Scenarii se fac dar e foarte ciudat cand scenariul se intampla in realitate exact asa cum a fost anticipat in exercitiu. Variola maimutei s-a presupus ca o sa apara in mai 2022 exact asa s-a intamplat. Si etapele de covid s-au intamplat ca la carte. Atata timp cat planul merge poate chiar si sutele de milioane de porti pot deveni o realitate

  4. Vedeti ca astia spray-aza totul pe unde pot, din nou, mai ales in orasele mari, si unde sunt mari aglomerari de maimute nebune !! Ha ha ha 🙂 Bai, aia e, scapa numai care poate, iar aia care sunt niste cobai pampasi, care se tot vaxxineaza in cap la 3-4 luni, ca ultimii drogati, pentru aia la toamna incepe programul de eliminare, ca la poker !! Ha ha ha 🙂 Bai, pana la urma, despre asta e vorba in Noua Epoca a Selectiei Naturale Globale, aia mai destepti care nu se baga la mijloc la mustele au o sansa ssa scape, iar idiotii inutili care manca numai propaganda de la tembelizor pe kozonak, aia si-o vor lua in barba !! Bai Kill Bates, mai arunca in astia si cu virusul ciumei bubonice, ca noi stim ca il ai, nu fii ghertzoi si tzukalar prost, ca venim pana la tine daca ne superi, si iti dai un cap in gura, sau mai multe !! Ha ha ha 🙂

  5. Este o CONSPIRATIE americana pentru ca „ELITA”!? mondiala sa preia controlul omenirii, pentru implementarea politicii sioniste MAREA RESETARE MONDIALA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger