AcasăȘTIRI EXTERNEA vrut să fure casa de marcat din supermarket, dar a fugit...

A vrut să fure casa de marcat din supermarket, dar a fugit cu cântarul. Cum le-a explicat asta hoţul poliţiştilor

descinderiA vrut să fure casa de marcat din supermarket, dar a fugit cu cântarul. Cum le-a explicat asta hoţul poliţiştilor

O femeie din Bălţi, Republica Moldova, a alertat poliția, afirmând că în magazinul în care activează a intrat un bărbat îmbrăcat în haine negre și cu mască medicinală pe față.

Acesta a amenințat-o cu un pistol și a furat, în mod deschis, un cântar electronic estimat la valoarea 2.500 de lei.

Poliţiştii l-au prins imediat

Vânzătoarea s-a plâns că, după ce a amenințat-o cu un pistol, infractorul a furat un cântar electronic, pe care îl confundase cu casa de marcat.

Oamenii legii au reușit să dea de hoț în scurt timp și l-au reținut pentru 72 de ore. Acesta le-a zis poliţiştilor că intenționa să sustragă aparatul de casă, dar l-a confundat cu cântarul electronic.

„În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii din Bălți, la scurt timp de la comiterea infracțiunii suspectul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore.

Acesta a declarat oamenilor legii că intenționa să sustragă aparatul de casă, dar l-a confundat cu cântarul electronic. Bărbatul de 43 de ani este locuitor al mun. Bălți și nu este la prima abatere de la lege.

Anterior el a fost judecat și și-a ispășit pedeapsa pentru infracțiuni similare. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie, iar persoana vinovată riscă detenție de până la 10 ani”, a anunţat Poliţia din Bălţi.

author avatar
Andrei Ștefan
264 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger