AcasăȘTIRI EXTERNEA venit cu mama la spital și a deschis focul în camera...

A venit cu mama la spital și a deschis focul în camera de așteptare. Cinci femei, împușcate. Care este starea victimelor – VIDEO

politia

Un nou atac armat în SUA. O persoană a deschis focul, miercuri, într-un spital din Atlanta, ucigând o persoană şi rănind patru, înainte de a fugi şi de a fi arestat după câteva ore.

Suspectul a fost identificat de poliţia din Atlanta drept Deion Patterson, un fost ofiţer al Gărzii de Coastă. Împuşcăturile au avut loc în jurul prânzului într-o sală de aşteptare a unui spital din oraş.

Atacatorul, arestat câteva ore mai târziu

Victimele au vârste între 25 şi 71 de ani, a declarat poliţia în timpul unei conferinţe de presă. Toate victimele au fost femei, a spus primarul oraşului Atlanta, Andre Dickens. Cel puțin una dintre ele a murit, iar trei au fost spitalizate după atac.

Deion Patterson a fost însoţit de mama sa, care nu a fost rănită, a declarat şeful poliţiei, menţionând că este prea devreme pentru a şti dacă una sau mai multe victime au fost vizate în mod specific. Familia lui cooperează în anchetă.

Poliția a postat pe Twitter patru fotografii cu suspectul. Bărbatul este văzut intrând pe ușa unui birou și ridicând brațul pentru a îndrepta ceea ce părea a fi o armă. Imaginea nu arată ce ar fi putut viza.

Suspectul avea o mască pe față și purta un hanorac.

author avatar
Andreea Vlad