AcasăȘTIRI EXTERNEA UCIS-O Ucraina pe fiica ideologului lui Putin? Vestea ce a venit...

A UCIS-O Ucraina pe fiica ideologului lui Putin? Vestea ce a venit azi dinspre Volodimir Zelenski

Oficialii de la Kiev au dat răspunsul la o întrebare ce stă pe buzele tuturor: a ucis-o Ucraina pe fiica ideologului lui Vladimir Putin? Șeful biroului prezidențial, Mihailo Podoliak, a venit cu o precizare.

Podoliak a spus că Ucraina nu este implicată în explozia mașinii respective.

Ucrainenii cred că Rusia se „dezintegrează intern”

Podoliak a apreciat în schimb că Rusia a început ”să se dezintegreze intern” şi că mai multe grupuri politice încep să se confrunte într-o luptă pentru putere.

„Ucraina nu are absolut nimic de-a face cu atacul de ieri, pentru că nu suntem o putere criminală precum Federația Rusă, cu atât mai puțin un stat terorist”, a declarat Mihailo Podoliak la o televiziune ucraineană.

Fiica ideologului lui Putin, moartă în explozie

Daria Dughina, fiica ideologului ultranaţionalist rus Aleksandr Dughin, a fost ucisă sâmbătă seara în maşina în care se afla, într-un presupus atentat cu bombă, la periferia Moscovei.

Altfel, Volodimir Zelenski i-a îndemnat pe ucraineni să fie vigilenți înainte de ziua de miercuri, când se marchează 31 de ani de independență față de regimul sovietic, în timp ce sugerează că Ucraina va recupera Crimeea anul acesta.

author avatar
Andrei Ștefan
1.272 afisari

25 COMENTARII

  1. Sigur javrele naziste ale evreului ucrainian Zelenski au pus la cale atentatul. Daca aceste bestii ucrainiene naziste au ajuns să omoare copii de personalități ruse trebuie sa fie anihilate fizic începând de la Zelenski Azov nazistul și până la ultimul luptător neo nazi.

    • În niciun caz ukrainienii. Fiica lui Dughin a fost asasinată de extratereștrii care i-au pus bomba sub pedala de accelerație prin telepatie. Amerikanii cei mai mari maeștri ai asasinatelor selective erau plecați în vacanță în Rusia și ei nu lucrează în concediu. Numai extratereștrii puteau fi.

    • Dumnezeu sa o odihnească în pace pe acea tinără!Îmi pare sincer rău de modul tragic în care a dispărut

  2. Munteanu Leo ” dela Strehaia”,ba da’ ce venin de ” Stalin si poporul rus,libertate ne-a adus ” zace in tine.Cap de gasca,stiii sau nu stii ce le-a facut nazistii evreilor ? Cica ,acu’ pe bune, tu dupa cum te exprimi,ce esti,nazist sau KGB-ist,sau le amestecasi in dovleacul tau care e,varza rosire ?

  3. Strigator la cer ! Stau si ma intreb : cum poti scrie asa ceva, domnule Alex ? Sa_ti dea Dumnezeu sanatate , in schimb iti doresc din tot sufletul si din toata inima, sa ai parte in viata de oameni ca dumneata…. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe raposata Daria ! Dumnezeu sa ajute Omenirea !

  4. Trebuie sa fii de-a dreptul prost sa crezi ca Ucrainieni au făcut asta, când nici măcar Vesticii n-ar fi în stare de asa ceva. E o răfuiala interna a rușilor.

  5. Oare de ce presa din US și UK dau știrea uciderii Dariei pe prima pagina, prima stire? Tocmai aliații de baza ai Ucrainei. E drept ca titlurile sunt neutre. Totuși, or ști ei ceva? Iată de ce rusii trebuie sa termine războiul cât mai repede. Ca pot și au cu ce sa pună cu botul pe labe regimul lui Zelenski.Altfel disperații de ukropi sunt în stare sa producă un haos nuclear în inima Europei. Creatorul sa o aibă în grija lui.

  6. Cum să facă ucrainenii asa o grozavie ? Vazui ieri si azi zeci de ucrainence si ucraineni , cu copii lor , plantînd panseluțe i parc ! Ba mai spargeau si din asfalt , să planteze gladiole și tuia .

  7. AMERICANII AU UCIS FATA ASTA…DAR ZELENSKY VA PLATI NOTA. EVREUL ZELENSKY A DISTRUS UCRAINA SI POPORUL UCRAINIAN PENTRU CA MISIUNEA LUI A FOST SA PERMITA PRADUIREA UCRAINEI DE CATRE OCULTA BANCHERILOR EVREI…SI CUM RUSII SI PUTIN AU LUAT CRIMEEA, PE UNDE SA IASA TALHARII CU PRADUIALA? NEMA DRUM LA MARE. DE AIA ACUM AMERLOCII CAUTA SA LOVEASCA CRIMEEA, SA FACA DIN EA MAIDAN. SFARSITUL LUI ZELENSKY INCEPE CU MOARTEA DARIEI DUGHINA. VOI CARE VA BUCURATI CA E BINE SA OMORI COPIII, CA SA II INVETI MINTE PE PARINTI, LUATI SEAMA CA DACA AVETI COPII, VA VOR PLATI EI IDIOTENIILE VOASTRE. O FI TINERETEA NESABUITA SI REVOLUTIONARA, DAR DUMNEZEU NU UITA SI NU LASA NIMIC NEPEDEPSIT…CE LATRI, AIA VEI TRAI! VA PLAC CRIMELE AMERICANILOR, DAR DREPTUL DE A-TI APARA PAMANTUL SI RESURSELE AL SLAVILOR IMPOTRIVA EVREIMII NU E LEGAL?! DE AIA AVETI O ROMANIE CU FIUL DE TORTIONAR RAFILA IN PREFERINTE, CU GENERAL CU GENUNCHII MOI CA CIUCA, CU CRIMINAL LA VEDERE AMERICANIZAT SI LGBT, RAED ARAFAT. NICI MACAR NU SUNTETI IN STARE SA VA RUGATI PENTRU TARA ASTA, CAT DESPRE PUTINTA VOASTRA DE A O APARA, MAMELE VOASTRE AU CRESCUT NISTE CASTRATI, SLAVA LOR! NICI STAPANI BUNI IN TARA, NICI SLUGI BUNE AFARA!

    • E un comentariu in linie cu propaganda rusa. Antiromânesc. Nu poti fi patriot si credincios si sa-ti injuri propriul popor. Ori o doagă lipsa ori fsbism

  8. Neonazistii români se bucură. Cât despre cine a pus bomba, stați liniștiți, crima poartă semnătura engleză. Iar noi mai bine am cauta unde sunt oasele celor peste 150.000 de tineri români trimiși de naziștii lui Antonescu la moarte la Cotul Donului.

  9. De ani de zile se tot petrec evenimente pe care nu si le asuma nimeni.adica sunt lupte de culise intre tot felul de grupuri.Exista o inregistrare TVcu VadimTudor de acum25de ani care spune ca ucrainienii si rusii vor incepe un razboi.stia el ce vorbea nu era deloc nebun

  10. Este mult prea devreme pentru a trage o concluzie despre cine a comandat asasinatul. Ipoteza mea este ca serviciile secrete Ukrainiene au facut-o. Chiar daca rusii vor gasi evidente clare in acest scop zzelenski va spune ca a fost comisa de elemente neaurtorizate. A la printul Saudit. Intre timp vor fi riposte ruse. Probabil ca se vor otravi unii de la cafele si vodca.

  11. ZELENSKY ARE CA TEL AL PRESEDINTIEI SALE SA PERMITA OCCIDENTULUI SI S.U.A SA JEFUIASCA RESURSELE UCRAINEI…PENTRU CA UCRAINA ESTE O TARA FORMATA DIN BUCATI ALE RUSIEI, UN JAF AR ANTRENA SI MULTE ALTE LE…ASA CA ZELENSKY A STARNIT CRIMEEA PENTRU CA AMERLOCII IL IMPING SA O DISTRUGA PENTRU A CROI DRUM MARII HOTII …CRIMEEA ARE INSA O APARARE DINCOLO DE ORICE IMAGINATIE…

  12. Apropo, Don..
    AI DREPTATE…IN CRIMEEA AU MURIT ZECI DE MII DE SOLDATI ROMANI, PUSI CA SCUT DE NEMTI…NU EXISTA MACAR O CRUCE, UN SEMN, O TROITA NICAIERI..LOCALNICII SPUN CA SOLDATII ROMANI MORTI IN RAZBOI AU FOST INGRAMADITI IN VALEA LUPILOR, HRANIND LUPII SI PASARILE CERULUI…IAR REGELE MIHAI I S-A DUS LA MOSCOVA LA DEFILARE CA SA IA DECORATIA DE LA STALIN ” POBEDA”…AM GASIT MONUMENTE PRESARATE IN CAMP, PE DEALURI, PE COASTA MARII, IN VAGAUNI…PENTRU SOLDATI DE TOATE NATIONALITATILE…
    NUMAI SOLDATII ROMANI NU SUNT INSCRISI NICAIERI….Ba ca erau ai maresalului Antonescu si dusmanii Rusiei, ba nu trebuie sa deranjam comunismul sovietic…CA INTOTDEAUNA ROMANII SUNT SACRIFICATI PENTRU JOCURILE ALTORA. NU MAI BAGATI BATUL PRIN GARD LA ALTII, CA VA MANANCA PROPRIUL VOSTRU CAINE…

  13. Or sa afle si aici cum su aflat romanii cinr a ucis tinerii de la colectiv!!! Iar asta care zice ca ucraina nu e stat terorist noi stim ca inca de pe cand era pace se numrau raketi!!

  14. Astia au fost baietii cu ochii albastrii de la cia, se pare ca inca mai au cateva asset-uri pe acolo, in clandestinitate, acum le-a reusit miscarea, dar data viitoare si-o vor lua in freza !! Bai, vedeti ca in primavara viitoare lucrurile vor escalada, tampitii de la NATO vor ataca direct risnacii aia salbatici, dar conform profetiilor lui Justin Parvu si Elpidie, rusnacii vor distruge totul in Scandinavia, asa ca aviz amatorilor de romanasi care au avut o viata linistita cat de cat pe acolo, e timpul sa o stergeti, daca nu vreti sa ajungeti carne de tun, sau si mai bine, scuturi umane pentru baietii veseli de la NATO, aia care lucreaza pentru nazisul-sef de Stoltenberg, de pe rahatul ala numai uniforma nazista mai lipseste, in rest tipul se pare sa detine tot adevarul suprem de care are nevoie !! ha ha ha 🙂 Scapa numai care poate, din 2020 s-a dat drumul la Selectia Naturala Totala 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger