AcasăȘTIRI EXTERNEA murit preşedintele Parlamentului European. Care este boala de care suferea David...

A murit preşedintele Parlamentului European. Care este boala de care suferea David Sassoli

David SassoliA murit preşedintele Parlamentului European. Care este boala de care suferea David Sassoli

Preşedintele Parlamentului European David Sassoli a încetat din viaţă marţi, la ora 01:15, la vârsta de 65 de ani. Sassoli a murit la spitalul din oraşul italian Aviano, conform informaţiilor comunicate de purtătorul său de cuvânt, Roberto Cuillo, potrivit Reuters.

Pe Twitter, Cuillo a precizat că locul şi data la care vor avea loc funeraliile vor fi comunicate în următoarele ore.

După ce a contractat o pneumonie în septembrie anul trecut, Sassoli a petrecut mai bine de două luni de recuperare în ţara sa natală. Revenise recent la activitatea politică, când, la 26 decembrie, a fost din nou internat într-un spital italian pentru complicaţii grave în urma unei disfuncţii a sistemului imunitar.

Acest lucru a fost făcut public abia luni, două săptămâni mai târziu, când purtătorul său de cuvânt a anunţat anularea tuturor evenimentelor sale publice. În urma acestui anunţ, paginile sociale ale liderilor instituţiilor europene şi ale mai multor şefi ai principalelor grupuri din Parlamentul European, precum şi ale clasei politice italiene, au fost pline de mesaje de susţinere şi afecţiune pentru preşedintele Parlamentului European.

Se afla în ultima săptămână a mandatului său

David Sassoli a fost numit preşedinte al Parlamentului European în iulie 2019 şi se afla în ultima săptămână a mandatului său, în condiţiile în care marţea viitoare Parlamentul va alege un nou preşedinte.

Este pentru prima dată în istoria Parlamentului European când un preşedinte în exerciţiu a murit. În conformitate cu Regulamentul de procedură al Parlamentului, primul vicepreşedinte trebuie să exercite funcţia de preşedinte până la alegerea unui succesor.

author avatar
Andreea Vlad
1.148 afisari

11 COMENTARII

  1. „Vaccinul”, „vaxxan” nu are nici o legătură cu boala autoimuna? Ca asta era full de vaxxan și ne impunea și noua în mod pasiv „vaccinarea”. Bai treziti-va, pana nu e prea târziu s-o mierliti de la vaxxan.

  2. & Au crescut mult birocrația bruxelleză și deficitele publice peste niveul stabilit de directivele Uniunii Europene, ?
    Probabil că ar fi de observat și despre bolile autoimune , deficite și birocrație, dacă sunt și unele „compatibilități” și efecte cauzale, ?

    • esti intr-o stare confuza permanenta din moment ce la orice prostie care o postezi se termina cu ? . este semn de alzheimer . roaga pe cineva sa te duca sa-ti faca niste analize medicale , la cap mai ales , poate mai poti opri din evolutia bolii .

  3. „Te vaccinezi si scapi!!!”
    Tare deviza usr-ista. Scapa lumea …….de dejectii ca voi. Din vara se vor umple ziarele de anunturi de genul : „S-a stins fulgerator marele usr-ist si udmr-ist XYZ. In urma analizei efectuate de specialisti jurma , chereches, tincu si imbri s-a constatat ca avea complicatii grave si disfuncția sistemului imunitar cauzata de amestecul pornirilor bolsevice si naziste care a dus la mutatia BOLNAZI. Le dorim fierbere indelungata la foc mic”
    USR-isti Anonimi vaccinati-va , doar asa putem fii siguri ca scapam de voi. Va multumesc pentru spiritul civic de care dati dovada.

  4. Inca de azi-dimineata Campanie de „damage control” pe toate radiourile-gaozare despre moartea astuia. O droaie de inflorituri , numai un cuvant despre vaxx NU !

  5. MOARTEA VINE DE LA UNIUNEA EUROPEANA PENTRU CA U.E. ESTE IN COMA. URSULA VON DER PFIZER A FURAT TOTI BANII TARILOR DIN U.E. BREXITUL A SALVAT U.K. DE JAF…AIA AU FURAT FARA IMPARTEALA..
    CAT O FI LUAT ARAFAT, RAFILA, IOHANNIS PENTRU PROPAGANDA VACCINARII? SA AVETI SOARTA LUI DAVID MARIA SASOLI…L-A LUAT DRACU PE SATANIST! PE TOTI VACCINISTII SA II IA…LA BALAMUCUL DRACILOR CU EI…MOARTEA S-A INSTALAT LA BRUXELLES…ATENTIE RARES BOGDAN….DAR TU ESTI CU CHIUVETA …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger