AcasăȘTIRI EXTERNEA murit Lordul Jacob Rothschild, renumit pentru filantropia în domeniul artistic

A murit Lordul Jacob Rothschild, renumit pentru filantropia în domeniul artistic

sursa foto: X (ex-Twitter)/Disclose.tv

Lordul Jacob Rothschild, finanțator renumit pentru filantropia în domeniul artistic, a murit. Avea 87 de ani. Vestea a fost aflată luni, 26 februarie.

Lord Jacob Rothschild, membru al celebrei familii de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani.

Anunțul a fost făcut chiar de către familia acestuia. Totul, prin intermediul unui comunicat transmis agenției de presă PA News.

„A fost o prezență uriașă în viața multor oameni”

„Tatăl nostru Jacob a fost o prezență uriașă în viața multor oameni – un finanțator extraordinar de realizat, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel”, au transmis reprezentanții familiei.

A fost „un prieten, tată și bunic” foarte iubit – au mai menționat apropiații acestuia, în mesajul prin care se anunța plecarea lui Jacob Rothschild din lumea celor vii.

Potrivit informațiilor făcute publice de familia lui Jacob Rothschild, acesta va fi înmormântat în conformitate cu obiceiul evreiesc, într-o mică ceremonie de familie.

Citiți și: Rothschild & Co: Familia Rothschild vrea să retragă banca de pe bursă

Dinastia Rothschild finanțează negoțul cu monede digitale

Vaticanul, alianță cu Rothschild și Rockefeller în „Consiliul pentru capitalismul incluziv”

author avatar
Andrei Coman
739 afisari

4 COMENTARII

  1. Filantrop zici..? La egipteni la judecata sufletului in fața zeului Thot, e un cantar unde pe o balanța este inima decedatului iar dincolo o pana.Daca inima e mai grea ca pana, va fi aruncata/mîncata de crocodilul cu corp de hipopotam..Iar cel ce este judecat spune- Nu am ucis, nu am furat,nu am înșelat,etc….Inima mea nu mai are nici un pic de rautate în ea….Poate spune aceste lucruri lordul ? Cu toata ,,filantropia”..Cum ar zice alții -cu toata dragostea..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger