AcasăȘTIRI EXTERNEA murit cunoscuta actriță Kirstie Alley - VIDEO

A murit cunoscuta actriță Kirstie Alley – VIDEO

sursa foto: Facebook/Kirstie Alley

E doliu în cetatea filmului american. Actrița Kirstie Alley s-a stins din viață. John Travolta, fostul său coleg de platou, a transmis un mesaj emoționant după aflarea tristei vești.

Kirstie Alley, actrița cunoscută pentru rolurile sale din producții precum „Cheers”, „Veronica’s Closet” și „Look Who’s Talking”, avea 71 de ani.

Vestea plecării dintre cei vii a actriței a fost aunțată de către copiii lui Alley, William „True” Stevenson and Lillie Price Stevenson, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Și managerul actriței a confirmat decesul acesteia, potrivit The Guardian.

A luptat cu cancerul

Cei doi copii ai actriței au anunțat, cu tristețe, că iubitoarea lor mamă „s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperit de curând”. Actrița a murit avându-i alături pe cei apropiați din familie. „Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare”, au mai transmis copiii lui Kirstie Alley.

Mesajul lui Travolta

Fostul său partener din comedia „Look Who’s Talking” („Uite cine vorbește”), John Travolta, i-a adus un omagiu actriței, după aflarea veștii că acesta s-a stins din viață. A postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, alături de o fotografie cu actrița, de când aceasta era tânără.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată”, a mărturisit acesta. „Te iubesc, Kirstie. Știu că ne vom revedea”, a mai scris Travolta, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta)

author avatar
Andrei Coman
699 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger