AcasăȘTIRI EXTERNEA murit celebrul supermodel Tatjana Patitz. Avea 56 de ani - FOTO

A murit celebrul supermodel Tatjana Patitz. Avea 56 de ani – FOTO

sursa foto: twitter.com/mstatjanapatitz 

O veste grea lovește la început de an: un cunoscut supermodel, care a apărut pe coperta prestigioasei reviste „Vogue”, a părăsit lumea celor vii.

Tatjana Patitz s-a stins din viață. Cunoscută drept unul dintre „supermodelele originale” din anii ’80 – ’90, Patitz a murit la vârsta de 56 de ani.

Vestea tristă a fost anunțată pe site-ul vogue.com, care notează că un reprezentant al familiei a declarat în privința cauzei morții că a fost vorba de cancer de sân metastatic.

A pozat alături de Cindy Crawford și Naomi Campbell

Tatjana s-a născut în Hamburg, Germania. Familia ei s-a mutat apoi în Skanör, oraș din sudul Suediei. La 17 ani, a participat la Elite Model Contest, în Stockholm. A obținut locul 3.

Frumoasa Tatjana a ajuns faimoasă în anii ’90. Când a devenit unul dintre cele mai proeminente supermodele ale deceniului, potrivit BBC. Patitz a apărut și pe celebra copertă British Vogue, din 1990, alături de alte supermodele Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista și Christy Turlington, cimentându-și statutul de unul dintre cele cinci supermodele „originale” ale anilor 1990, notează aceeași sursă.

Patitz a apărut și în videoclipuri muzicale pentru Duran Duran și George Michael. Tatjana Patitz are un fiu, Jonah, în vârstă de 19 ani.

author avatar
Andrei Coman
978 afisari

9 COMENTARII

  1. Eeee… a crezut în „știință”, în dozele lui faițăr, moderna, zeneca…
    Mai bine crăpau moldovan, mahler, mihăiă, adică nebuna, piromana și frizerița de fofoloance.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger