AcasăȘTIRI EXTERNEA început? Blackout total în Toronto! Orașul canadian, lăsat fără electricitate! Ce...

A început? Blackout total în Toronto! Orașul canadian, lăsat fără electricitate! Ce s-a întâmplat – VIDEO

torontoA început? Blackout total în Toronto! Orașul canadian, lăsat fără electricitate! Ce s-a întâmplat - VIDEO / foto: Twitter @HabsFanInTO

O pană uriaşă de curent a afectat Toronto joi după-amiază. Traficul s-a oprit instantaneu și aproximativ 10.000 de clienți au fost afectaţi în jurul orei 13.00.

Potrivit jurnaliştilor Star, pana de curent s-a produs după ce o macara, transportată de o barjă, a intrat în contact cu liniile de transmisie din apropierea Port Lands.

Pană de curent în Toronto

Din videoclipurile care au circulat pe rețelele de socializare reiese amploarea penei de curent. Semafoarele s-au oprit, dând peste cap traficul, iar ecranele publicitare s-au întunecat.

S-a creat haos în marile magazine, după ce ușile automate nu se mai deschideau, iar scările rulante s-au oprit brusc.

Haos în centrul orașului

Și restaurantele din centrul orașului au fost afectate, pana de curent afectând încasările patronilor.

Chiar înainte de ora 18.00, Toronto Hydro a postat pe Twitter că aproximativ jumătate dintre clienții afectați au curent electric. Până la ora 19.00, mai mult de 5.000 de oameni nu aveau curent în apropierea centrului orașului. O oră mai târziu, situația a fost remediată total.

author avatar
Andreea Vlad
1.755 afisari

10 COMENTARII

  1. Da, au început…. panele electrice vor fi din ce in ce mai dese….. pe toata planeta….va fi dezastru total !…. transporturi blocate, spitale, ascensoare, magazine, aeroporturi, trenuri….totul blocat!

    Sinagoga Satanei trebuie blestemata in fiecare zi!
    Alo? Biserica aude?!?!? Haide! Curaj! Ierarhilor si Preotilor, spuneti enoriasilor Adevarul ! Dumnezeu v-a îndemnat la lupta, asa ca începeti ! „spunând Cuvântul Adevarului”! Vorbiti-le despre vaccinurile „eficiente si sigure”, despre criza alimentara ( sa-si faca oamenii provizii), sa nu mai accepte nici o anestezie ( contine vaccinul ucigas), etc. etc…

    Si blestemati Sinagoga Satanei în fiecare zi! „Caci daca voi veti tace, pietrele vor striga”!

    • Ia-ti pastilele pana nu e prea târziu. Altfel urmeaza niste dușuri reci, electroșocuri și cămașă cu mâneci lungi, lungi….

    • Din păcate s-a ajuns aici și din cauza că mulți preoți i-au trădat pe credincioși.

  2. Hac Dancuile!
    Era o barja ucraineană care transporta o macara rusească.
    Lumea inca nu își dă seama că Europa e terminată. Tot ce se petrece nu este din cauza rușilor sau americanilor. E din cauza europenilor, PTR că sunt îngrămădiți. Toată planeta e unită să distrugă Europa.

  3. Si cum inghit occidentalii astia democratici toate facatutrile astea??? S au e timpul rasplatee i totalee i necredinte in care au ajuns??

  4. Bai cobailor din Toronto, lasati ca vine marele pitik micut de Justin Castro, isi baga ala kariciul in reteaua voastra super-mega de electricitate, iar apoi o sa urlati la luna plina, ca niste cobaii multilateral vaxxinati in cap ce sunteti !! Ha ha ha 🙂 Bai, speram ca urmatoarea pana de curent sa tina minim 3 zile si nopti, sa va vedem noi pe voi cum salvati Planeta, impreuna cu Greta Trotineta !! Ha ha ha 🙂 Bai, chiar speram sa va vedem inghetati de frig cat mai rapid, cel putin cobaii aia merita !! Jos cu maskarada nazista-globalista !! Sieg Heil, Sieg Heil, Justin Castro Macht Frei 🙂

  5. Toronto un oras corupt plin de drogati si emigranti obraznici si fara nici o cultura

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger