AcasăȘTIRI EXTERNEA DIVORŢAT de nevastă, iar acum protestează în faţa casei ei: vrea...

A DIVORŢAT de nevastă, iar acum protestează în faţa casei ei: vrea înapoi 20.000 dolari din cheltuielile de nuntă!

A DIVORŢAT de nevastă, iar acum protestează în faţa casei ei: vrea înapoi 20.000 dolari din cheltuielile de nuntă!

Hou, un bărbat de 25 de ani din China, a devenit cunoscut în toată ţara, după ce a început să protesteze în faţa casei fostei neveste. El îi cere acesteia 20.000 de dolari din cheltuielile de nuntă.

Cuplul se căsătorise la doar 3 zile după ce o „peţitoare” le-a făcut lipeala.

Şi-a făcut o tabără la case ei

Bărbatul a anunţat că nu se lasă până nu-şi vede banii înapoi: şi-a instalat o adevărată tabără în faţa casei ei. A parcat maşina acolo, a agăţat un panou pe care a scris că vrea suma respectivă, dar a şi ţipat în tot cartierul printr-o portavoce.

El a solicitat divorțul la o instanță locală, dar acest lucru a fost refuzat în iunie, după ce Li a susținut că sunt căsătoriți fericiți, potrivit unui verdict al Tribunalului Popular Biyang County. Hou a depus un recurs, care va fi audiat luna viitoare.

„Locuim aproape unul de celălalt, la doar 3 km unul de celălalt, când ne-am întâlnit prin intermediul unei peţitoare. Ne-am simțit bine unul cu celălalt și ne-am logodit la doar trei zile după aceea”, a spus Hou.

Apoi, bărbatul şi femeia au început să se cunoască tot mai bine, au realizat că n-au prea multe lucruri în comun şi s-au despărţit. Dar cu scandal.

Costul nunții cuplului a fost generos conform standardelor din provincia Henan, unde venitul mediu anual a fost de doar 3.100 de dolari americani, anul trecut.

Bărbatul s-a împrumutat de la rude

Hou a împrumutat 160.000 de yuani de la rude, restul venind din economiile părinților săi și din banii pe care ei și Hou i-au câștigat lucrând cu locuri de muncă ciudate departe de casă. În dolari, petrecerea a costat cam 38.000 de dolari. Acum, chinezul îi cere fostei soţii doar partea ei de cheltuială.

„Vrem doar returnarea bijuteriilor pe care le-am cumpărat, care valorează peste 40.000 de yuani și 100.000 de yuani în numerar”, a spus Hou. În total, chinezul ar vrea, deci, 20.000 de dolari de la femeie.

Povestea rupturii căsătoriei lor a declanșat discuții aprinse online în China, unde creșterea costurilor nunților, în special în orașele mai mici și zonele rurale, reprezintă o povară financiară din ce în ce mai mare pentru multe familii.

 

author avatar
Andrei Ștefan
354 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger