AcasăȘTIRI EXTERNE„A câștigat”:Trump admite victoria lui Biden

„A câștigat”:Trump admite victoria lui Biden

Dar o face cu jumătate de gură și cam la spartul târgului: președintele american în exercițiu a părut duminică să recunoască public pentru prima dată că rivalul său democrat Joe Biden a câştigat alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, dar și-a menținut afirmațiile lipsite de dovezi conform cărora votul a fost fraudat.

„A câștigat pentru că alegerile au fost aranjate. Observatorilor nu le-a fost permis accesul iar voturile au fost intabulate de o companie de stânga radicală, Dominion, cu o reputație proastă și echipament prost care nu s-ar califica nici măcar pentru Texas (pe care l-am câștigat la diferență mare), media tăcută și falsă și mai multe!”, a scris Trump pe Twitter. “Mai multe” ce? Însă el nu a declarat că a pierdut și nici nu renunță la contestațiile și plângerile sale privitoare la procesul electoral, chiar dacă multe dintre ele au fost deja respinse de judecători în multe din statele cheie.

Dar primele două cuvinte ale tweet-ului său („A câștigat”) au atras atenția, deoarece a fost prima dată când le-a spus de când au fost anunțate rezultatele. Mai multe autorități electorale locale și naționale, inclusiv Agenția pentru securitate cibernetică și infrastructură (CISA), l-au contrazis direct pe Trump cu privire la acuzațiile sale de fraudă: „Alegerile din 3 noiembrie au fost cele mai sigure din istoria Statelor Unite. Nu există dovezi că un sistem de votare a șters, a pierdut sau a schimbat buletinele de vot sau a fost piratat în vreun fel.”

author avatar
Radu Jacotă
809 afisari

8 COMENTARII

  1. Digi 24 , ieri , 14-11-2020 , ora 18:35 , VIDEO : ” CTP : DONALD TRUMP INCEARCA O LOVITURA DE STAT . DUREREA LUI CEA MAI MARE O REPREZINTA FAPTUL CA PUTIN SI XI JINPING SUNT ALESI PE VIATA ”.

    • TRebuie sa fi vândut pana in măduva oaselor jacota sa scrii numai minciuni. Domnu care iti umbli in trusa de scule, Înțelegem ca esti un sugator inascut, dar sa o sugi in halul asta si sa dezinformezi lumea incontinuu

      • Da , sunt un sugator inascut , nu dezinformez lumea , pe probate , sunt un adevarat profesionist in sugiukuri la barzoaie zburlite pe care le altoiesc cu voluptate in boschetii din spatele garii Tiraspol facandu-le sa lacrimeze sana si propolis . Prestez si pe caiet . Pupici in dosul fermoarului de la slit ! Slava !

    • CTP-ul este un diliy sinistru pe viață, asta e cert. Are și adepți. Să citezi din CTP înseamnă să fii mai bolnav ca el. Jacotă este alt sinistru. Să persiști în minciună și fals cu atâta încrâncenare, fără cea mai mică rezervă, înseamnă să fii un caz patologic, bun de internat la Săpoca.

      • Jur ca eu sunt diliy sinistru pe viata , persist in minciuna si fals cu incrancenare , fara rezerve , am fost internat de mai multe ori la Sapoca si am perspective sa-mi primesc injectia letala binemeritata in ospiciu .

  2. Pt.dl.R. Jacota ,un alt pct.de vedere :

    Real Clear Politics nu-l mai dă pe Joe Biden drept viitorul președinte

    Real Clear Politics, un agregator al rezultatelor publicate de canalele mass-media și al sondajelor prezente pe piață, nu-l mai dă pe Joe Biden drept viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii. Asta pentru că Biden nu mai nu mai apare ca fiind câștigător al statului Pennsylvania, deși rămâne în avantaj
    Arizona, Georgia, North Carolina și Pennsylvania sunt statele în care numărătoarea voturilor continuă și unde sunt acuzații de fraudă și vor fi investigate.
    Situația din Pennsylvania, stat-cheie ce dă 20 de electori, este extrem de complicată. Acolo, potrivit smartradio.ro, peste 80.000 de buletine de vot prin corespondență nu sunt valide. Aproximativ 51.000 de buletine de vot au fost marcate ca fiind sosite a doua zi după ce au fost trimise prin poștă – o viteză extraordinară având în vedere termenele de livrare ale Serviciului Poștal al Statelor Unite (USPS).
    Aproape 35.000 au sosit în aceeași zi în care au fost expediate – aproape imposibil.
    Peste 23.000 de alte voturi au o dată de sosire înainte de data trimiterii – din nou imposibil.
    Peste 9.000 nu au o dată de expediere.
    Biden are aproximativ 50.000 de voturi mai mult decât Trump în Pennsylvania.
    NapocaNews

  3. E a recunoscut.
    Pe unde merge Donald e primit cu paine calda cu suporteri in strada. Americanii in proportie de jumatate il iubesc. Poate iesi daca justitia declara voturi nule in vun stat.

  4. Dilii astia,propagandistii lui Trump,care-l injura pe Jacota,sunt trupetii Cocotatului nostru care viseaza cai verzi la trasura dictatorilor. Ca e Trump,ca e Talapalata,a e bezmeticul din Coreea,ca e Turcul dela Istanbul nu coteaza.Dictator sa fie. Vreti dictatura,ti-ai dreacu de prosti,mocofani fara servici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger