AcasăȘTIRI EXTERNEA apărut strada Zelenski. Unde se află strada cu numele președintelui ucrainean

A apărut strada Zelenski. Unde se află strada cu numele președintelui ucrainean

A apărut strada Zelenski. Unde se află strada cu numele președintelui ucrainean (sursa foto: Twitter)

De la începutul războiului din Ucraina și al invaziei ruse asupra teritoriului statului condus de către Volodimir Zelenski au fost numeroase semne de solidaritate cu poporul ucrainean, manifestate de la nivel european și nu numai.

În aceeași notă s-ar putea încadra și gestul de a redenumi o stradă din Edinburgh, Scoția, cu numele președintelui Zelenski. Imagini cu plăcuța cu numele Strada Volodimir Zelenski au apărut pe internet.

Unde se află strada cu numele liderului de la Kiev

Un semn de solidaritate cu poporul ucrainean și cu liderul de la Kiev. Strada ce poartă numele lui Zelenski se află în apropierea Consulatului Ucrainei în Edinburgh, se menționează într-un mesaj apărut recent pe pagina de Twitter Free Ukraine.

De altfel, după cum se poate vedea din imaginea atașată, pe gardul pe care este afișată denumirea străzii au fost afișate și mesaje de susținere pentru Ucraina.

În tot acest timp, liderul de la Kiev continuă să comunice pe Facebook despre situația din Ucraina, la peste 80 de zile de la izbucnirea războiului care continuă să preocupe o lume întreagă.

author avatar
Andrei Coman
448 afisari

3 COMENTARII

  1. Acest drogat Jeglensky care toata prostimea il ridica in slavi Slava Cocaina ,Victorie pentru Rusia

  2. UN FASSSS, REZULTAT DINTR O LABA TRISTA , ADICA VOLODIMIR ZELENSKY…..JEGOASA CREATURA !!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger