AcasăȘTIRI EXTERNEA ameninţat Vladimir Putin Bucureştiul? Liderul de la Kremlin: ”Trupele rusești ar...

A ameninţat Vladimir Putin Bucureştiul? Liderul de la Kremlin: ”Trupele rusești ar putea ajunge acolo în 2 zile”

Vladimir-Putin2 A ameninţat Vladimir Putin Bucureştiul? Liderul de la Kremlin: ”Trupele rusești ar putea ajunge acolo în 2 zile”

Vladimir Putin a avut mare încredere în forţa Armatei Roşii. Cel puţin, asta se întâmpla înainte de a invada Ucraina. Presa internațională a scos la suprafaţă o ameninţare mai veche a liderului de la Kremlin, din 2014.

Pe atunci, dictatorul de la Moscova făcea o declarație care semăna o oarecare panică pe continent în legătură cu 6 capitale europene, printre care și București.

Putin credea că poate ocupa 6 capitale europene în 2 zile

Presa internațională citează o declarație a fostului președinte ucrainean Petro Poroșenko, predecesorul lui Volodimir Zelenski, care se referă la intențiile agresive ale Rusiei lui Vladimir Putin din urmă cu 8 ani.

„Dacă aș vrea, în două zile aș putea aduce trupele ruse nu doar la Kiev, ci și la Riga, Vilnius, Tallinn, Varșovia și București”, i-ar fi transmis Putin lui Poroșenko, președinte al Ucrainei în perioada 2014-2019, potrivit publicației Suddeutsche Zeitung, citată de Daily Mirror.

„Nu vă bazați prea mult pe Uniunea Europeană”, i-a mai spus la acea vreme liderul de la Kremlin omologului său din Ucraina.

Amenințarea din 2014 a fost făcută pe fondul tensiunilor dintre Rusia și Ucraina. Și în acel an, Rusia comasa mii de trupe la graniță, urmând în scurt timp să ocupe Crimeea.

Poroșenko a declarat în 2014, referindu-se la Putin, Congresului SUA: „Dacă nu este oprit acum, va trece granițele Europei și se va răspândi pe tot globul”.

author avatar
Andrei Ștefan
971 afisari

8 COMENTARII

    • Nea Volodea daca ceea ce ai trimis in Ucraina este Armata Rusa iti pot spune ca nu vei ajunge niciodata la Bucuresti. Vai de capul vostru de amarati , sarantocilor!

  1. ce ar fi daca am ataca noi Moscova in 2 zile. Mi se pare ca nu-i sanatos la cap, dar armata aia, cum reactioneaza la ordinele lui. Unele popoare s-au nascut nebune, asta este clar.

  2. In doua ore ai ? Tu si elefantul tau de armata cu picioare de lut ? Si dupa ce ajungi ce faci ? Grea intrebare prefacutule ! In fata ta de pitic crincen se ascunde o vrajitoare cu otrava-n buzunar, in rest esti o muhaia de doi bani ! Mars picmeule, ti-a iesit Ucraina prin teasta goala, tu crezi ca noi ne speriem de un metru juma ?! Tu nu meriti nici macar un glont in cap , haimana comunista !

  3. Orice scenariu de razboi NATO-Rusia nu este realist.Nimeni din Rusia nu e sinucigas sa vrea asa ceva,si nici NATO nu va permite sa fie implicat in asa ceva.Un conflict cu Rusia nu e posibil oricate filme SF ati vazut nu mai credeti in ele.Toti se tem de diversiuni si provocari si arunca cu vorbe goale adica fake news…bla blaa.Nu e vorba de Rusia sau Putin ca persoana ci de grupul de tari aliate cu rusii care nu vor permite.Nici USA nu va permite sa fie implicata in asa ceva.Stop fake news please

  4. Alta poveste scoasa din serialul de sambata seara. Dar ar trebui sa spuna, sa le aminteasca la toti de posibilitati pentru care lumea nu mai are imaginatie. Politica se face si prin vorba, nu numai prin fapta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger