AcasăȘTIRI EXTERNEA ajuns în aer, la propriu! Boris Johnson s-a filmat în timp...

A ajuns în aer, la propriu! Boris Johnson s-a filmat în timp ce zbura cu un Typhoon! – VIDEO

A ajuns în aer, la propriu! Boris Johnson s-a filmat în timp ce zbura cu un Typhoon! - VIDEO (sursa foto: captură youtube)

Boris Johnson s-a filmat în aer, la propriu! Nu oriunde, ci la bordul unui avion de vânătoare Typhoon. Actualul premier britanic n-a ratat ocazia să „bifeze” o experiență la mare înălțime.

La câteva zile de când a demisionat din fruntea Partidului Conservator, și până să se afla cine îi va succede în acest fotoliu și, implicit, cine va prelua conducerea guvernului britanic, Boris Johnson s-a filmat în carlinga unei aeronave Typhoon.

Johnson s-a filmat în carlingă

Îmbrăcat corespunzător unui astfel de moment, actualul premier britanic s-a filmat, într-un soi de selfie video, în timpul zborului, iar din imagini pare încântat de experiență.

În clipul filmat chiar de Boris Johnson apar alte două aparate de zbor. Imaginile au fost postate pe contul oficial de Youtube al Downing Street 10 în 18 iulie și au adunat peste 18.300 de vizualizări. Zborul a avut loc săptămâna trecută, cu ocazia unei vizite pe care prim-ministrul a făcut-o la RAF (Royal Air Force) Coningsby din Lincolnshire.

Între timp, vă amintim că pe 5 septembrie ar urma să fie aflat numele succesorului lui Johnson – și anume cine va câștiga cursa pentru președinția Partidului Conservator și, implicit, cine va ajunge în postura de premier al Marii Britanii.

author avatar
Andrei Coman