AcasăȘTIRI EXTERNEA ajuns "Apocalipsa albă" la Moscova! Capitala Rusiei, îngropată sub zăpezi (VIDEO)

A ajuns „Apocalipsa albă” la Moscova! Capitala Rusiei, îngropată sub zăpezi (VIDEO)

MoscovaA ajuns "Apocalipsa albă" la Moscova! Capitala Rusiei, îngropată sub zăpezi

Moscova a ajuns de nerecunoscut. „Apocalipsa albă” a îngropat capitala Rusiei, reuşind să egeleze un record vechi de 65 ani.

Ninsoarea apocaliptică”, potrivit meteorologilor ruşi, a ”îngropat” sâmbătă Moscova, sub un strat de zăpadă de 56 de centimetri, a paralizat traficul şi a provocat întârzierea a zeci de zboruri.

În Moscova au căzut 56 de centimetri de zăpadă, ultima dată când a nins atât de mult în capitala rusă a fost în martie 2013″, a declarat un meteorolog rus. Este foarte posibil ca în oraş stratul de zăpadă să ajungă la 60 de centimetri, doborând recordul înregistrat în 1956.

În capitala rusă a început să ningă abundent de vineri după-masă şi, potrivit experţilor, va continua să ningă sâmbătă şi duminică.

Serviciile de transport moscovite au informat că zeci de zboruri au fost anulate sau amânate, iar autorităţile s-au văzut nevoite să vină în ajutorul a 100 de autoturisme şi 387 de camioane blocate în zăpadă pe arterele din oraş.

moscova ninsoare
Apocalipsa albă a îngropat capitala Rusiei reuşind să egeleze un record vechi de 65 ani

Cum se face deszăpezirea la Moscova, la -15 grade

Departamentul de transport din Moscova a făcut apel vineri la locuitori să evite deplasările. Și asta în ciuda faptului că mai bine de 13.000 de utilaje de deszăpezire au fost scoase pe străzi.

Conform viceprimarului Moscovei, Piotr Birioukov, în prezent funcţionează 56 de puncte de colectare a zăpezii şi circa 60.000 de angajaţi au fost mobilizaţi la curăţarea străzilor.

author avatar
Andrei Ștefan
433 afisari

2 COMENTARII

  1. Universul .ro , 12 februarie 2021 , articol de Andrei Kolesnikov si Spotmedia ro , 13 februatie 2021 , ora 6:58 Interviu video cu Armand Gosu .

  2. Mai Stefane bati campii,ce- apocalipsa ?, aia numesti tu apocalipsa ?. In 61 in Romania au fost zapezi cat gardul 1,8-2 m !, in 85 a fost zapada mai mica cca 1 m ! si mergeam pe jos 8 km pana la fabrica si inapoi asta o saptamana .
    Unde-i ingropata Moscova ?,nu tu ai atasat imaginea cu tamvaiul care circula ?. Stefane in Rusia si mai ales in Siberia -10 grade e o gluma !,acolo doar la -50 grade se inchid scolile,
    am lucrat in Siberia 2 ierni si la -42 grade mergeam la fabrica ,nu mi-a inhetat nici macar un deget !.
    Apocalipsa e in capul celora ca tine ,a celor care umblati dupa gogosi,dupa exceptional ,dupa senzatii din pix .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger