AcasăȘTIRI EXTERNEA 3-a doză de vaccin tratează miocardita? La ce concluzie a ajuns...

A 3-a doză de vaccin tratează miocardita? La ce concluzie a ajuns Israelul

pfizer-biontechA 3-a doză de vaccin tratează miocardita? La ce concluzie a ajuns Israelul

Din câte se pare, administrarea celei de-a 3 doze de vaccin are şi alte efecte benefice, în afară de protecţia contra noului coronavirus, evident. De exemplu, Israel a raportat mai puţin de 10 cazuri de miocardită în urma administrării celei de-a treia doze de vaccin Pfizer/BioNtech în rândul milioanelor de persoane care au primit doza de rapel.

Ei au început să administreze doza de rapel (booster) grupurilor de risc în iulie şi, până la sfârşitul lunii august, şi-a extins campania pentru a include orice persoană cu vârsta peste 12 ani, la cinci luni sau mai mult după cea de-a doua doză.

Cazurile de miocardită prezente sunt uşoare

Ministerul Sănătăţii din Israel a raportat nouă cazuri de miocardită (inflamaţie a muşchiului inimii) în rândul a patru grupe de vârstă care cuprindeau peste 1,5 milioane de persoane care au primit cea de-a treia doză de vaccin.

Oricum, majoritatea cazurilor de miocardită sunt în general uşoare, a precizat ministerul.

Israel a atenuat valul 4

Număr record de cazuri, dar mai puţin grave – campania din Israel de imunizare cu a treia doză de vaccin împotriva COVID-19 a permis atenuarea efectelor valului patru al pandemiei provocat de varianta Delta a coronavirusului, sugerează primele date şi experţii sanitari.

La câteva săptămâni după lansarea campaniei de vaccinare cu a treia doză în Israel, numărul cazurilor grave de COVID-19 s-a stabilizat, iar rata infectărilor şi a formelor severe de boală în rândul celor circa trei milioane de israelieni „triplu vaccinaţi” (din populaţia totală de circa 9,3 milioane) a rămas foarte redusă.

author avatar
Andrei Ștefan
815 afisari

9 COMENTARII

  1. Și noi trebuie să-i credem, nu-i așa? De la a șasea-șaptea doză vindecă leucemia, de la opta-noua doză vindecă și cancerul….

    • Pe tine nu te mai vindecă nici dreacu..Pt. prostie nu sa inventat nici pînă acu medicatie/medicament!

      • @muiachis,
        Mai bine se bălega lângă gard vita aia care te-a fătat. Era mai câștigată planeta, se „îngrășa” pământul.

  2. Deci primele doze provoaca miocardita ,iar a III a doza o vindeca!! Eeeeeeeee..E mare șmekerie !

    • Doar nu-s proști ovreii să recunoască faptul c-au luat țeapă. Vindecă de gîlci waxx-ul, de sughiț, de bătături, de….

  3. A ha ha, bai astia de la Cotidinaul, si pe voi v-au cumparat jidanii aia sa scrieti de bine de coruptia de la ei, mai ales de koruptul ala in fund de Benny, fost prim-ministru, ala e ratatul care i-a vandut ca si poligon pe experiment, mai rar asa ceva, ca o intreaga tara sa devin carne de tun pentru smekerii de la pfizer !! Nimeni nu crede ce zice propaganda jidaneasca, e clar ca mint, si ei s-au inpotmolit la 60 % vaxinati incap, restul de 40 % nici nu vrea sa auda de asa ceva !! E clar ca si al ei s-au bagat in fata ca oile proaste generatia tanara de hipsteri aka hamsteri tefelisti, aia chiar toti merita sa dea coltul, si faza tare e ca oricum o sa o dea, ca doar nu au bagat vaxinurile lor magice in ei ca sa ii faca bine, ca doar nu degeaba sunt aia cobai, ca sa se faca expeimente pe ei, pai, ce altceva sa faca si ei, adica elitele globaliste cu cobaii ? 🙂 E clar ca sunt folositi pentru niste lucruri demonice, si apoi aruncati ca niste resurse umane ce sunt !! Ha ha ha 🙂 Benny, bai pwulalaule jidan, da-le un branci la poporul tau ales, sa aiba si ei ocazia sa rataceasca urmatorii 40 de ani prin desert !! Ha ha ha 🙂 O sa dispareti din istorie, bai jidanilor, ca si cum nici nu a-ti fi fost, bai ordinarilor, lucrurile nu sunt chiar kosher pe la voi, bai criminalilor, vine in curand Barbosul Suprem si va da un sut in cap de o sa cadeti lat cu totii !! 🙂

  4. daaaaaaaaaaaaaa, te trateaza direct la cimitir ! HHHHHHHHHHHUOOOOOOOOOOOO jagardelelor ! un glont in cap !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger