AcasăȘTIRI EXTERNEINCREDIBIL! Walmert leagă cu sârmă caserolele cu carne, de teama hoților! -...

INCREDIBIL! Walmert leagă cu sârmă caserolele cu carne, de teama hoților! – VIDEO VIRAL pe TikTok

Măsuri incredibile sunt luate în cea mai mare companie din domeniul comerțului cu amănuntul la nivel mondial și cea mai mare companie din lume, Walmart, din SUA. Mai pe scurt, în America se fură mâncare.

„Este o lume tristă în care trăim acum”

Un videoclip, devenit viral pe TikTok, realizat într-un magazine Walmart, arată o caserolă ce conține carne de vită, vândută cu 20 de dolari, care este securizată cu sârmă pentru ca alimentul să nu fie furat.

Imaginea, desprinsă parcă dintr-un film SF, este însă reală, pe fondul creșterii furturilor din magazine în SUA.

În mai multe state americane, bande acționează în magazine și fură în special alimente. Fenomenul, care este deja în atenția poliției – o situație greu de crezut într-o țară ca SUA – accentuează un nivel de trai în scădere al anumitor pături ale populației, mai ales generat de pandemia Covid-19.

De altfel, creșterea prețurilor, inflația, șomajul, datoriile și afectarea globală a economiei țării sunt principalele îngrijorări ale americanilor.

„Este o lume tristă în care trăim acum”, a reacționat un internaut, după publicarea videoclipului.

Unii cred că lucrurile se vor înrăutăți. „Îmi pare rău să spun că viața se va înrăutăți pe măsură ce inflația continuă să crească și penuria de alimente începe să ne afecteze”.

Inflația a fost menționată de mai multe ori în comentarii. „Asta este inflația și totul devine costisitor”, a comentat alt internaut.

Videoclipul viral a primit până acum 154.000 de aprecieri cu peste 18.000 de comentarii.

author avatar
Tudor Borcea
942 afisari

6 COMENTARII

  1. AMERICAN DREAM….LUMEA CARE SE PRABUSESTE IN FIECARE ZI…
    POPOR SPALAT LA CREIER…DACA LE OPRESTI LUMINA SI GAZUL VOR MURI CA MUSTELE…
    RADEATI DE POPOARELE ESTULUI….NOI SUNTEM ADAPTABILI…
    PE AMERICANI NU I-AM PRIMIT CU PAINE SI SARE, CA FAINA ERA DE LA UNGURI.
    RUSII DACA VIN, VIN CU PAINEA LOR IN TRAISTA…HAI SA VEDEM UN NOU ESEC DE TIP AMERICO-BIDEU….CE POPOR SANITAR LA CREIER ISI PUNE O CONDUCERE DE SENILI? AMERLOCII…SI A MAI CRAPAT SI COCOLIN POWEL…VACCINIST NU JUCARIE…HAI CU LLOYD AUSTIN…POPOR JEFUITOR CARE MERITA O LECTIE MONDIALA….O VA PRIMI…

  2. Americanii ne-au pus conducatori pe basinosul betiv Basescu si pe hoata fara chiloti din vie, apoi dulapul paradit…BINE CA AU ALES BINE…BIDEU iicheama…sa se pise lumea pe ei in 2022…CE NE-AU FACUT NOUA, LE-A DAT DUMNEZEU LOR…CRIMA SI PEDEAPSA..HAI CA ALUNECATI PE BANANA ACUSI…

  3. Mai mincati si fara carne ca este mult mai sanatos ! ….proteina animala cea mai rea = cancere, boli de inima , colesterol mare …asa ca fara carne si lactate ! PROTEINA VEGETALA este de baza !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger