AcasăȘTIRI EXTERNE75% dintre americani cred că țara merge într-o direcție gresită. Sondaj devastator...

75% dintre americani cred că țara merge într-o direcție gresită. Sondaj devastator pentru președintele Biden

75% dintre americani cred că țara merge într-o direcție gresită. Sondaj devastator pentru președintele Biden

Un nou sondaj NBC arată că 75% dintre americani cred că țara se află pe o cale greșită sub conducerea lui Joe Biden.

În ultimele șapte luni, 70% dintre americani au declarat că țara nu se îndreaptă în direcția cea bună.

„E mai rău ca în 2008”

Ratingul de aprobare al lui Biden a scăzut la 39%, fiind tot mai mulți americanii care spun că îl dezaprobă pe actualul locatar al Casei Albe, potrivit sondajului NBC.

„Este o lumină roșie intermitentă atunci când vedeți o astfel de cifră”, a declarat Bill McInturff de la Public Opinion Strategies, care a realizat acest sondaj împreună cu Jeff Horwitt de la Hart Research Associates, un sondaj de opinie democrat.

„Americanii ne spun că acest lucru este la fel de rău ca în 2008”, a adăugat McInturff. Cu toate acestea, având în vedere aceste cifre, democrații sunt încă la egalitate cu republicanii la întrebarea din sondaj cu privire la ce partid ar trebui să controleze Congresul.

Prețul benzinei a explodat

Americanii îl critică pe președinte în ceea ce privește inflația, economia și securitatea frontierelor. Biden pare să fi pierdut din nou teren, după ce a făcut unele progrese. La începutul acestei luni, 42% dintre americani au aprobat activitatea lui Biden într-un sondaj Washington Post/ABC News, în creștere cu cinci puncte procentuale față de un sondaj anterior din februarie.

În sondajul NBC News, 59% dintre americani aprobă modul în care Biden a gestionat criza Covid-19, unde președintele a primit în mod constant cele mai bune note.

Dar numai 33% dintre americani aprobă modul în care acesta gestionează economia și 23% aprobă modul în care gestionează inflația și costul vieții, două aspecte care vor fi probabil cele mai importante la urne, în noiembrie.

Prețurile la benzină au atins niveluri record în acest an, depășind un preț mediu național de 4,47 dolari pe galon, în timp ce prețurile la magazinele alimentare au înregistrat, de asemenea, creșteri puternice. Săptămâna trecută, rapoartele privind o penurie de lapte praf pentru copii au declanșat un nou val de anxietate în rândul familiilor americane.

author avatar
Tudor Borcea
549 afisari

8 COMENTARII

  1. Ba este bun. Ăștia sunt muricanii: proști și grași. ÎȘI MERITĂ SOARTA. SĂ SE BUCURE DE KAMALA ȘI BIDONU.

    • Cunoasteti voi situl Ziare.com ? UN SITE DE FALSI JURNALISTI SI ANALFABETI FUNCTIONALI CE FAC PROPAGANDA MINCINOASA , COPISTI SI PLAGIATORI PROFESIONISTI

  2. ATI AVUT DEJA UN ARTICOL IN PRESA LA INCEPUTUL LUNII APRIILIE „DIAVOLUL ESTE LA CASA ALBA „, PANA AZI NU S-A SCHIMBAT NIMIC !,
    NOUL SONDAJ REFLECTA DOAR PANTA IN CARE SE INDREAPTA SI AMERICA DUPA DEZASTRUL INFLATIONISTDIN EUROPA .
    SINGURA MONEDA CARE URCA DE CAND A INCEPUT RAZBOIUL ESTE RUBLA !!!!!!!!!!!!!!!!!.
    CE MINTI BOLNAVE REPETA SI AMPLIFICA CRIZA DIN 2008 ??.

  3. 75 cred ca e directie gresita , dar republicanii si democratii sint la egalitate , probabil a facut pieleanu sondajul .

  4. Cine crede ca USA e condusa de Biden se inseala.Sunt altii in spate dar e clar ca USA merge(sau este dusa) intr-o directie gresita.

  5. o mana de bosorogi dementi se joaca cu soarta a miliarde de oameni , ba un razboi ba o pandemie , lumea trebuie sa inceapa sa aiba atitudine .

  6. Cine-i bagă în seamă pe cetățenii ăia amerikani? Dacă Zselenesku și Kulebra sunt mulțumiți, totul este ok pe planetă. Nu doar germanii dar și noi românii vom face bucuroși frig și foame la iarnă, vom mânca mai puțin, vom bea apă mai puțină, vom dormi mai puțin, vom merge pe jos nu cu mașina pentru că așa ne mai și încălzim, numai Zselenesku și Kulebra să fie mulțumiți. Noi nu precupețim nici-un efort.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger