AcasăȘTIRI EXTERNEViața bate filmul. Scene cutremurătoare la un spital. „Am fost cu ea...

Viața bate filmul. Scene cutremurătoare la un spital. „Am fost cu ea chiar și în ultimele ei momente de viață”

După ce o femeie a fost testată pozitiv cu COVID-19 și ulterior internată de urgență la spital, fiul său, un tânăr de 30 de ani a vrut să-I fie alături până în ultima clipă a vieții ei.

Acest tânăr a făcut un gest care a smuls lacrimi amare la milioane de oameni de pe întreg mapanondul.

Pentru că medicii i-au interzis să-și viziteze mama internată la spital, tânărul a vrut, totuși, să fie alături de mama sa. A escaladat în fiecare seară zidul spitalului pentru a ajunge la fereastra salonului în care se afla femeia.

Această dovadă de afecțiune s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a murit.

Povestea emoționantă s-a petrecut în Palestina și a fost relatată de presa locală.

Jihad Al-Suwaiti a ținut cu orice preț să fie alături de mama sa, internată în spitalul Hebron, însă medicii i-au interzis să o viziteze. Femeia în vârstă de 73 de ani – care suferea de leucemie – a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

„Știam c-o să moară”

În aceste circumstanțe cutremurătoare băiatul femeii nu a vrut să-și abandoneze mama bolnașă, deși știa că aceasta o să se stingă. Așadar, seară de seară, tânărul s-a cățărat pe zidurile spitalului, ca să o vegheze de la fereastră. Aceeași scenă s-a repetat aproape o săptămână, până joi, când femeia a murit, răpusă de boală.

„Am fost cu ea chiar și în ultimele ei momente de viață. Chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul.

După ce a aflat de acest episode tragic, diplomatul ONU Mohamad Safa a publicat pe pagina sa de socializare, o imagine cu tânărul la fereastră, potrivit stirileprotv.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger