AcasăȘTIRI EXTERNE32.000 de angajați, vaccinați cu forța. Ce vor păți refractarii

32.000 de angajați, vaccinați cu forța. Ce vor păți refractarii

32.000 de angajați, vaccinați cu forța. Ce vor păți refractarii

Ford Motor va cere angajaților  din SUA să fie vaccinați împotriva Covid-19 până pe 8 decembrie sau să intre în concediu fără plată.

Producătorul auto a trimis marți un mesaj celor aproximativ 32.000 de angajați despre această regulă.

Ford va lua în considerare scutiri religioase și medicale pentru angajații care nu se pot vaccina, potrivit purtătoarei de cuvânt a companiei, Monique Brentley.

Scutiri medicale și religioase, luate în considerare

Producătorul auto a trimis marți un mesaj celor aproximativ 32.000 de angajați ai Ford despre mandat. Ford va lua în considerare scutiri religioase și medicale pentru angajații care nu pot primi vaccinurile, potrivit purtătoarei de cuvânt a companiei, Monique Brentley.

În acest moment, angajații care refuză să se vaccineze și nu au o scutire medicală sau religioasă aprobată vor fi trimiși în concediu fără plată, cu protecție a locului de muncă, de până la 30 de zile, a spus compania într-un comunicat trimis prin e-mail. Nu este imediat clar ce se va întâmpla după acele 30 de zile.

Anumite părți din activitățile Ford sunt clasificate ca fiind un contractor federal, potrivit lui Brentley. Astfel de contractori vor avea o marjă largă de a pune în aplicare mandatul președintelui Joe Biden privind vaccinarea împotriva Covid-19, conform noilor îndrumări publicate luni de Casa Albă.

Producătorii americani de automobile au fost reticenți în a impune vaccinarea împotriva Covid-19 înainte de noua regulă, care le va acoperi și forța de muncă mare, sindicalizată, scrie CNBC.

Atât Ford, cât şi General Motors și Stellantis (Fiat-Chrysler) solicitau anterior angajaţilor salariaţi să îşi prezinte documentul de vaccinare. GM nu a răspuns imediat pentru comentarii cu privire la orice modificare a politicilor sale de vaccinare pentru lucrătorii salariați. Stellantis nu a implementat un mandat de vaccin anti-Covid, potrivit purtătorului de cuvânt al companiei din SUA.

 

author avatar
Tudor Borcea
939 afisari

4 COMENTARII

  1. Eu ii anunt pe salariatii respectivi ,a se citi sclavi,ca ne kkm pe rablele lor .Mergem pe jos sau cu bicicleta.Hai ,bai americani,atat de jos ati ajuns?Capul sus,doar sunteti cea mai mare democratie a lumii,ce dracu?

  2. Bai ratatilor astia de la Ford, puteti deja sa va inchideti fabricile ales voastre in care exploatati muncitorimea muncitoare, nu se face asa ceva !! Ha ha ha 🙂 Hai cu falimentul la voi, bai, ca oricum a-ti facut destui bani, mai lasati si pe altii sa respire !! Ha ha ha 🙂 Bai, sclavilor de la Ford, adica aia care lucrati la banda, aveti de ales, veti ramane numai sclavi, sau vreti sa avansati la sclavi-cobai, hmm ? 🙂 Elon Musk Presedinte, visul de aur al progresistilor nazisti !! Jos cu oligarhia nazista-capitalista, moarte tuturor exploatatorilor !! Ha ha ha 🙂

  3. Domnule Bercea, începi să semeni cu mare ratat Andrei Stefan. Schimba te rog titlul ca să reflecte continutul articolului.
    ___”32.000 de angajați, VOR FI vaccinați cu forța. Ce vor păți refractarii”___

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger