AcasăSPORTZvon: Copos s-a imprumutat 3 milioane de euro de la camatari!

Zvon: Copos s-a imprumutat 3 milioane de euro de la camatari!

Copos

Cum niciun investitor nu s-a aratat interesat sa preia gruparea giulesteana, iar bancile au refuzat sa mai crediteze clubul, George Copos s-a vazut pus in situatia sa imprumute bani de unde a putut si el.

Copos se gandeste cum sa scape mai repede de echipa

Amenintat cu falimentul, finantatorul Rapidului a evitat in ultimul moment intrarea clubului in insolventa. Surse apropiate magnatului giulestean afirma ca George Copos s-ar fi imprumutat in nume propriu de trei milioane de euro, „din piata, de la baietii care au cash in zilele astea”.

Banii lichizi sunt o problema si pentru finantatorul Rapidului

Cel mai probabil, „Berlusconi” a girat imprumutul cu transferurile catorva dintre jucatorii pe care intentioneaza sa-i vanda in aceasta iarna. Vizati sa paraseasca echipa sunt Felipe Teixeira, Romeo Surdu, Mihai Roman si Ovidiu Herea, primii trei fiind ofertati de Ludogoret Razgrad, campioana Bulgariei. George Copos cauta sa gaseasca un afacerist dispus sa preia pachetul majoritar de actiuni la Rapid. „Eu nu mai pot sustine de unul singur acest club. Trebuie sa vina altcineva, mai puternic decat mine”, spunea magnatul „Ana Holding” in urma cu mai putin de o luna.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
782 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger