AcasăSPORTZotta si Pancu: Pacea de la Jolly Ville

Zotta si Pancu: Pacea de la Jolly Ville

Zotta s-a pozat cu atacantul de 34 de ani si a postat imaginea pe Facebook

La sfarsitul saptamanii trecute, atacantul a facut o criza de nervi dupa ce a realizat ca nimeni din conducerea Rapidului nu incearca sa discute prelungirea contractului. Dupa ce veteranul a amenintat ca pleaca din Giulesti, Copos l-a desemnat pe Zotta sa stinga conflictul.

Zotta s-a pozat cu atacantul de 34 de ani si a postat imaginea pe Facebook

Dupa un tur de campionat execelent, Daniel Pancu (34 de ani) s-a simtit dat la o parte de catre conducerea Rapidului, care nu l-a chemat la negocieri pentru prelungirea contractului, scandent in aceasta vara. Desi a fost golgeterul echipei in turul campionatului, cu sase goluri marcate, „Pancone” nu a fost cautat de nimeni in ultima perioada, semn ca relatiile cu Razvan Lucescu sunt destul de incordate. „Daca as fi fost dorit in continuare, mi s-ar fi spus asta, dar cu mine nu a vorbit nimeni. De acum incolo nu mai vreau eu sa discut prelungirea. Oricine va veni la mine sa vorbim , il voi refuza”, a fost mesajul transmis de jucator catre sefii Rapidului. Ieri, George Copos l-a trimis pe Constantin Zotta sa discute cu veteranul giulestean si sa calmeze suporterii, iar presedintele a mers pe „terenul” celui mai iubit atacant rapidist. Daniel Pancu l-a convocat pe Zotta la sala de sport de la „Jolly Ville” din Pipera, acolo unde fotbalistul obisnuieste sa se antreneze de unul singur, ori de cate ori echipa sa se afla in vacanta sau cand Lucescu jr. acorda elevilor zile libere.

Pentru a arata fanilor ca lucrurile sunt pe cale sa se indrepte, Pancu si Zotta s-au fotografiat impreuna, iar presedintele-impresar al Rapidului a postat imaginea pe Facebook. In vara, „Pancone” a fost foarte aproape sa se desparta de Rapid, fostul presedinte, Dinu Gheorghe, fiind cel care a reusit pastrarea atacantului in lot.

author avatar
Sebastian Stan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger