AcasăSPORTZotta recunoaste ca i-a trimis SMS lui Sanmartean. Rapid poate fi retrogradata!...

Zotta recunoaste ca i-a trimis SMS lui Sanmartean. Rapid poate fi retrogradata!

Scandalul inceput duminica pe tema duelului FC Vaslui – Rapid a continuat si marti seara, dupa consumarea jocului, castigat de giulesteni cu 3-2.

Imediat dupa meci, ultimul al anului in Liga 1, Adrian Porumboiu a dezvaluit continutul mesajelor primite de jucatorii Vasluiului din partea presedintelui FC Rapid, Constantin Zotta. „La Sanmartean scria in SMS ca i-a facut rost de un contract fabulos in Rusia. Lui Milanov ii spunea ca antrenorului (n.r. Lucescu) ii place cum joaca si ca il vrea din vara. Lui Milisajlevic la fel. Toate manariile au fost stabilite la o masa in Varsovia„, a spus finantatorul FC Vaslui, la DigiSport. Porumboiu mai afirma ca mai sunt doi jucatori care au fost contactati de Zotta, dar care au tacut malc. Unul ar fi fotbalistul Pavlovic, eliminat in confruntarea FC Vaslui – Rapid, scor 2-3. „Au mai fost doi, dar ei nu au recunoscut. Pavlovic nu avea de ce sa al calce pe Alexa la faza aia, nu ne pacaleste, el e al patrulea. Al cincilea nu stiu care este. Arbitrul Kovacs a facut praf meciul, e un arbitru facut în eprubeta, facut sa serveasca anumite interese. Deac a fost eliminat incorect. Eu credeam ca au fost doar aia trei implicati, dar acum am vazut ca nu a fost asa. De Zmeu nu mai zic nimic. Saptamanile trecute am vorbit cu el si i-am spus sa nu mai dea in viata lui mingea la portar A zis ‘da, iar cu Rapid a facut la fel si ei au marcat. Daca jucam 11 la 11,Rapid nu statea in fata noastra, ii bateam de nu mai faceau nimic”, a precizat patronul Vasluiului.

Zotta: „I-am trimis un SMS lui Sanmartean”

Tot marti seara, presedintele Rapidului a recunoscut o parte din acuzatiile facute de Adrian Porumboiu: „Am vorbit cu mai multi jucatori de la Vaslui, pentru ca am fost acolo, am lucrat acolo. I-am felicitat, dar nimic altceva. Iar in ultima saptamana n-am vorbit decat cu antrenorul Hizo. Nu le-am dat SMS jucatorilor… Nici lui Milanov. I-am trimis un SMS lui Sanmartean dupa ce m-a contactat agentul cu o oferta din Rusia. Ma cautase agentul, dar i-am spus ca eu nu mai sunt acolo, ca am plecat la Rapid.Traim intr-o lume nebuna. De fapt, stiti care este problema lor? Eu sunt intr-un litigiu cu FC Vaslui, iar ei vor sa scape fara sa dea banii”, a declarat presedintele adus la Rapid in locul lui Dinu Gheorghe. Daca acuzatiile vor fi dovedite, Rapid va putea pierde meciul la „masa verde”. Mai mult, gruparea giulesteana poate fi retrogradata.

author avatar
eNational
567 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger