AcasăSPORTZiua Z in vanzarea Rapidului

Ziua Z in vanzarea Rapidului

Clubul de fotbal Rapid Bucuresti are mari sanse ca, incepand de luni, sa intre pe mainile unor actionari noi.

Dupa saptamani intregi de negocieri, George Copos si Nicolae Cristescu sunt gata sa dea cartile pe fata si si-au programat o intalnire decisiva pentru luni, ora 15.00.

Aceasta intalnire va avea loc la unul dintre hotelurile lui George Copos din Bucuresti. Desi existau zvonuri ca George Copos nu-i mai raspunde la telefon lui Cristescu, surse apropiate celor doi sustin ca este foarte posibil ca luni sa semneze actul de vanzare-cumparare a echipei.

Jucatorii de la Rapid si oficialii clubului au fost chemati de urgenta luni, la ora 17.00, la Pro Rapid, cel mai probabil pentru a face cunostinta cu noii patroni.

Asta in conditiile in care, oficial, rapidistii sunt inca in vacanta, ei urmand a se reuni abia spre sfarsitul lunii iulie in special din cauza ca meciurile din Liga a doua, cea in care vor evolua, vor incepe abia undeva in luna septembrie.

Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir, noii actionari ai clubului, au anuntat deja ca obiectivul va fi promovarea, iar bugetul echipei va fi undeva in jur de 1,4 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger