AcasăSPORTZiua contestatiilor: fratii Becali, Borcea si MM cer anularea pedepselor

Ziua contestatiilor: fratii Becali, Borcea si MM cer anularea pedepselor

Condamnatii din dosarul transferurilor de jucatori vor in libertate

Patru dintre cei opt condamnati in dosarul transferurilor de jucatori au depus, ieri, contestatii in anulare la decizia prin care au fost condamnati la inchisoare cu executare.

Condamnatii din dosarul transferurilor de jucatori vor in libertate

La Tribunalul Bucuresti, magistratul care a judecat cererea formulata de avocatul lui Mihai Stoica a decis sa schimbe incadrarea juridica a cererii de aplicare a legii mai favorabile, sustinand ca aceasta intruneste toate conditiile unei contestatii in anulare. Avocata lui Mihai Stoica a spus in fata instantei ca exista dovezi care arata ca faptele de care a fost acuzat Mihai Stoica s-au prescris. In timpul judecarii cauzei, Mihai Stoica a stat in boxa acuzatilor si nu a facut nicio declaratie. In sala de judecata a fost prezenta si fiica lui Mihai Stoica. Aceasta a iesit din sala lacrimand, fiind vizibil afectata de situatia in care se afla tatal sau. MM Stoica a formulat si o contestatie in anulare, care urmeaza sa se judece in 21 martie, la Curtea de Apel Bucuresti. In cazul contestatiei in anulare, avocatii fostului manager stelist sustin ca in sentinta din dosarul transferurilor de jucatori a fost incalcata egalitatea de tratament din Constitutie, pentru ca trei dintre cei opt inculpati au fost condamnati in baza vechiului Cod penal, iar ceilalti conform noului cod. Pentru contestatia lui Mihai Stoica, a fost stabilit un termen de judecare pentru 21 martie.
Tot ieri au depus contestatii si fratii Ioan si Victor Becali, cererile lor urmand a fi judecate de Curtea de Apel Bucuresti in data de 11 aprilie, in timp ce pentru actiunea lui Cristi Borcea s-a dat termen pe 28 martie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger