AcasăSPORTZidane 5.0

Zidane 5.0

Presa din Madrid, incantata de Realul lui Zidane

Start excelent pe banca Realului pentru Zinedine Zidane. Legendarul fost fotbalist francez si-a condus echipa spre un 5-0 cu Deportivo La Coruna, cea mai mare victorie a unui tehnician „galactic” la meciul de debut!

Presa din Madrid, incantata de Realul lui Zidane

Dintre cele cinci goluri, trei au fost inscrise de galezul Gareth Bale (minutele 22, 49 si 63), despre care se spunea ca este singurul jucator din lot care nu a fost bucuros cu instalarea lui Zidane pe banca tehnica. Celelalte doua reusite i-au apartinut atacantului Karim Benzema (’15 si ’90). Ovationat de public, Zidane s-a aratat incantat de debutul de care a avut parte: „Dupa 10 ani, sunt bucuros ca lumea ma iubeste in continuare la Real. Pentru mine este o provocare. Vreau sa ma bucur de aceasta experienta. Mi-a placut mult felul in care ne-au sustinut fanii, ajutorul lor a fost evident (…) Cand se castiga un meci, antrenorul nu poate fi decat bucuros. Iar eu sunt bucuros. Si asta e tot. Cel mai mult mi-a placut atitudinea baietilor; sa stiti ca nu e usor sa castigi cu 5-0”.
Tot in etapa a 18-a din Spania, campioana FC Barcelona a spulberat Granada, pe Camp Nou, cu 4-0, hattrick Lionel Messi si gol Neymar.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger