AcasăSPORTZiarul "Izvestia" arunca bomba: Zenit St. Petersburg il vrea pe Silviu Lung...

Ziarul „Izvestia” arunca bomba: Zenit St. Petersburg il vrea pe Silviu Lung jr.

Silviu Lung a fost eroul unui meci in care totusi a incasat cinci goluri

Campioana Rusiei negociaza cu Astra Giurgiu pentru semnatura internationalului Silviu Lung jr, goalkeeper-ul de 22 de ani considerat de gruparea din St.Petersburg drept „noul Iker Casillas”.

In 2011, Silviu Lung jr. a venit la Astra din postura de jucator liber

Ieri, cotidianul rusesc „Izvestia” a anuntat ca Zenit St.Petersburg a demarat discutiile privind transferul lui Silviu Lung jr. Informatia a fost confirmata inclusiv de catre reprezentantul jucatorului, impresarul Werner Baader. „Zenit este interesata de clientul meu. Pentru Lung, trecerea la campioana Rusiei ar insemna un mare pas inainte. Discutam despre un portar selectionat de multe ori la prima reprezentativa a Romaniei, un goalkeeper deja matur, pregatit pentru o schimbare. Silviu are potential sa se bata pentru un loc de titular la Zenit”, a declarat Baader, care reprezinta interesele mai mulor jucatori romani, precum Paul Papp (Chievo), Gigel Bucur (Kuban Krasnodar), Alex Chipciu (Steaua), Valerica Gaman (Astra) etc. Daca Astra si Zenit incheie aceasta afacere in pauza de iarna, baiatul cel mic al legendarului Silviu Lung va trebui sa se lupte pentru postul de titular la gruparea antrenata de Luciano Spalletti cu veteranul portar al Rusiei, Vyacheslav Malafeev (34 de ani), dar si cu titularul din poarta nationalei Belarusului, Yuri Zhevnov (31 ani).

Rusii platesc 3 milioane de euro, plus procent

Fostul international rus Ruslan Nigmatullin a comentat pentru mass-media din tara sa necesitatea transferului lui Lung la Zenit St.Petersburg. „Au capacitatea financiara de a tine doi portari de aceeasi valoare in lot, insa Zenitul are nevoie si de un tanar goalkeeper de valoare. Malafeev are o varsta si trebuie sa se mai si odineasca din cand in cand”, afirma Nigmatullin. Suma pe care rusii patronati de Gazprom ar dori sa o plateasca se invarte in jurul valorii de 3 milioane, plus un procent pentru Astra Giurgiu, in cazul unui eventual transfer mai departe al jucatorului. Astra Giurgiu traverseaza cel mai bun sezon din istoria clubului, echipa antrenata de Valentin Sinescu aflandu-se pe locul 2, la 7 puncte de liderul Steaua. Cele doua formatii se vor intalni in aceasta seara, in Ghencea, in derby-ul etapei 19.

author avatar
Sebastian Stan
649 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger