AcasăSPORTZiarista romanca, vedeta tricolorilor in Brazilia

Ziarista romanca, vedeta tricolorilor in Brazilia

La antrenamentul oficial al nationalei, de la Sao Paolo, jurnalistii locali au intervievat o ziarista din Romania pentru a afla situatia echipei noastre, venita in Brazilia fara antrenor si principalele vedete.

Jurnalista se pregateste pentru stand-up-ul de la antrenamentul nationalei

Mass-media braziliana il astepta la Sao Paolo pe Adrian Mutu, dar la antrenamentul oficial al romanilor, gazduit de baza de pregatire a gruparii Palmeiras, presa locala a aflat ca nu are cu cine sa stea de vorba. Salvarea a venit de la o colega de breasla din Romania. Carmen Mandis (25 de ani) a acceptat dialogul cu presa braziliana, oferind informatii despre lotul nationalei Romaniei, despre absenti si despre incertitudinea de pe banca tehnica. Mandis lucreaza la postul de televiziune „DolceSport” si vorbeste fluent cinci limbi straine (spaniola, portugheza, engleza, italiana si franceza). La Sao Paolo, ea a fost solicitata sa indeplineasca si functia de translator pentru tricolori.

[youtube]-WgtrVRgYSc[/youtube]

Cu strainii din Giulesti

Carmen a debutat in presa in 2004, la „Gazeta Sporturilor”, iar un an mai tarziu a fost cooptata in echipa „Prosport”. Din 2007, moldoveanca a ales televiziunea, mai precis Antena 1. Mandis a devenit celebra prin interviurile cu brazilienii sau portughezii Rapidului, clubul din Giulesti cerandu-i ajutorul si la conferintele de presa. Originara din Vrancea, Carmen Mandis a invatat spaniola si portugheza urmarind telenovelele difuzate la noi, aprofundand apoi studiul acestora.

Carmen lucreaza de anul trecut la Dolce Sport

 

Primul arbitru femeie din Vrancea

Inainte de a lucra in presa, Carmen Mandis activat ca arbitru la AJF Vrancea, fiind, de altfel, prima femeie arbitru din judet. Incepuse cursurile in materie inca de la varsta de 16 ani. Dupa intrarea in lumea presei, ea a fost nevoita sa renunte la fluier si fanion pentru ca, afirma ea, „ma aflam in conflict de interese”.

author avatar
Flavius Dobrescu
3.054 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger