AcasăSPORTZi DECISIVA pentru MIHAI STOICA: Managerul Stelei afla astazi daca iese din...

Zi DECISIVA pentru MIHAI STOICA: Managerul Stelei afla astazi daca iese din inchisoare!

Mihai Stoica joaca vineri ultima carte. La Curtea de Apel Bucuresti se judeca astazi contestatia in anulare depusa de avocatii managerului Stelei, privind condamnarea acestuia la trei ani si sase luni de inchisoare.

Avocatii lui MM Stoica arata, in contestatia in anulare depusa la data de 7 martie, la Curtea de Apel Bucuresti, ca in sentinta din Dosarul Transferurilor a fost incalcata egalitatea de tratament din Constitutie, pentru ca trei dintre cei opt inculpati au fost condamnati in baza vechiului Cod penal, iar ceilalti conform noului cod. Astfel, managerul Stelei cere anularea pedepsei pe care a primit-o in Dosarul Transferurilor.

Judecarea contestatiei in anulare a lui Mihai Stoica privind condamnarea la trei ani si sase luni de inchisoare va avea loc vineri, dupa ce aceasta a fost amanata pentru data de 4 aprilie de Curtea de Apel Bucuresti, pentru ca decizia din dosarul transferurilor de jucatori nu a fost motivata.

Magistratii care judeca cererea formulata de avocatii lui Mihai Stoica au spus ca dosarul in care cei opt grei ai fotbalului romanesc au fost condamnati, in 4 martie, la pedepse cu executare, nu a ajuns la instanta, deoarece decizia avocatilor nu a fost motivata. Astfel, instanta a amanat judecarea cauzei si a stabilit urmatorul termen de judecata pentru astazi.

author avatar
Alina Costache
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger