AcasăSPORTZeljko Kopic: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din clubul...

Zeljko Kopic: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din clubul Dinamo!”

Zeljko Kopic: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din clubul Dinamo!”Zeljko Kopic: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din clubul Dinamo!”

Zeljko Kopic a vorbit într-un interviu recent despre problemele care ard acum la Dinamo. El a transmis un mesaj clar pentru jucători și suporteri, înainte de meciul crucial cu U Cluj.

Antrenorul, în vârstă de 46 de ani, continuă să creadă orbește în faptul că va salva echipa de la retrogradare.

A trecut printr-o mulțime de experiențe de când a sosit la Dinamo, acum 5 luni.

Cu săptămâni în urmă oficialii clubului se băteau cu pumnii în piept, care mai de care să-și aroge meritele pentru aducerea lui Kopa în Ștefan cel Mare, și pentru salvarea de la retrogradare.

De la începutul playoutului, însă, lucrurile au mers din rău în mai rău. Dacă până la finalul sezonului regulat staff-ul clubului nici nu-și imagina că se mai pune problema de retrogradare, acum situația lui Dinamo este groaznică.

Zeljko Kopic a dorit să aibă un mesaj pentru suporterii „câinilor” înaintea partidei cruciale cu U Cluj, de sâmbătă, ora 20:00, din Transilvania, mai ales că presiunea a atins cote uriașe.

Antrenorul a trimis un mesaj ferm atât fanilor, cât și jucătorilor săi, semn că nu tolerează nicio mișcare în front și nici ifosele sau frustrările unor băieți din lot.

Care este situația reală la Dinamo

Dinamo este un club mare, care vine cu momente frumoase și cu momente dificile. Dacă ne-am putut bucura de momentele când a fost bine, acum trebuie să acceptăm și reversul medaliei, cealaltă latură.

Există diverse emoții, fiecare face față situației în felul său, dar important este să facem totul ca să învingem

Trecem printr-o perioadă dificilă, foarte. Am pierdut, am irosit, prea multe puncte recent într-un mod bizar. Ceea ce este cel mai important acum este că jucătorii luptă și vor lupta pentru a da tot ceea ce au mai bun în meciurile ce-au rămas.

Am făcut greșeli ce ne-au costat foarte mult, dar nu ne dăm bătuți în niciun moment. Și accentuez: nu ne dăm bătuți! În această săptămână, în aceste zile, trebuie să ne găsim forța, un nou impuls înăuntrul nostru pentru a ne alinia în următorul meci„, a declarat Kopic.

Ce se întâmplă cu rebelii de la Dinamo

Ca în orice familie sau în orice sport de echipă, avem problemele noastre pe care le sortăm și le rezolvăm zilnic. Personal, nu am nicio intenție de a discuta în detaliu, ci doar despre echipă, ca un întreg.

Mai ales în media. Sunt aici, la Dinamo, ca să protejez interesele echipei și ale clubului. Sunt avertizat de faptul că mă expun făcând asta deoarece mulți așteaptă reacțiile mele despre informații certe.

Dar este alegerea mea. Un club cu tradiția și cu istoria lui Dinamo merită un nivel ridicat de respect, iar cei ce scad sub nivel nu ar trebui să mai fie parte din club!„, a mai spus antrenorul.

author avatar
Mihail Ioan
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament. Momentul încăierării dintre deputații Florin Roman şi Dan Vîlceanu – VIDEO

La destul de scurtă vreme după ce s-a aflat despre scandalul din Parlament și despre incidentul violent în care au fost implicați doi foști...

Susținere totală pentru construirea noului Stadion Dinamo: Rareș Hopincă: “Primăria Sectorului 2 se va implica în dezvoltarea infrastructurii pentru sport!”

Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, împreună cu premierul, Marcel Ciolacu, președintele COSR, Mihai Covaliu, președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, și președintele...
proger