AcasăSPORTZapada a rupt prelata care acopera stadionul "Ilie Oana"

Zapada a rupt prelata care acopera stadionul „Ilie Oana”

Prelata care acopera coltul dintre tribuna 1 si peluza 1 a stadionului „Ilie Oana” din Ploiesti s-a rupt din cauza stratului gros de zapada.
Desi aceasta ar fi trebuit sa reziste la o greutate de 250 de kilograme pe metru patrat, prelata a cedat sub presiunea stratului de nea. Antrenorul Valeriu Rachita a declarat ca nu se astepta la asa ceva si a precizat ca firma care a montat-o o va repara in garantie. „Este drept, nu ne asteptam la asa ceva. Din cate am vazut, este o solutie tehnica aplicata gresit. Prelata in cauza este similara celei folosite la acoperirea Alianz Arena, avand o rezistenta de 250 kilograme pe metru patrat. Stadionul este in garantie si am facut deja demersurile necesare ca firma care a montat prelata sa vina si sa o inlocuiasca pe cheltuiala ei”, a afirmat Rachita.
Demolat in 2010, stadionul „Ilie Oana” a fost reconstruit de la zero si inaugurat la 24 septembrie 2011.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.445 afisari

3 COMENTARII

  1. Una din obligatiile beneficiarului de investitie este indepartarea de pe acoperis a acumularilor de zapada pentru a nu se depasi incarcarea normala de calcul.

    • mda. il acuslt pe Calin Boca de cand a aparut colectia Stele in Noapte 2000. l-am mai prins o data live in Spania. piesa imi place mult dar prefer sa o acuslt in format audio. video-ul e sec! tipic romanesc.cred ca muzica crestina e la inceputuri in materie de video-clip. mai trebuie sa asteptam mult pana sa vedem ceva original si cool?! cine stie

  2. pe mine tiutll piesei ma inspira la alte imagini mi-ar fi placut de exemplu sa vad cum, paradoxal, in timp ce ninge, baietilor li se face tot mai cald, transpira, se dezbraca (desigur, nu prea mult) atinsi de caldura care vine din cer sau poate din interior, zapada si inimile se topesc mi-ar fi placut sa vad in clip o combinatie de gheatza si foc. toata stima pentru Calin ca si muzician!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger