AcasăSPORTYildirim il copiaza pe Porumboiu: 1 milion de euro pentru eliminarea Vasluiului!

Yildirim il copiaza pe Porumboiu: 1 milion de euro pentru eliminarea Vasluiului!

Baskanul lui Fenerbahce i-a anuntat pe jucatori ca viitorul clubului depinde de returul de la Piatra Neamt cu FC Vaslui. Pentru a-i motiva, Aziz Yildirim a anuntat ca premiaza calificarea in play-off-ul UCL cu aceeasi suma cu care Adrian Porumboiu isi va premia jucatorii.

CERCETAT. Aziz Yildirim a fost condamnat la 3 ani si 6 luni pentru ca a aranjat o serie de meciuri

Dupa 1-1 la Istanbul, Aziz Yildirim simte ca partida din aceasta seara, de la Piatra Neamt, este foarte importanta pentru echipa pe care o conduce. Inaintea plecarii spre Romania, miliardarul i-a strans pe toti si le-a explicat ce doreste pentru revansa cu FC Vaslui. „Este un meci decisiv pentru clubul nostru. Pierdem 20 de milioane de euro daca nu ajungem in Champions League. Cine se va lupta si se va sacrifica pentru echipa, va fi rasplatit regeste!”, a spus Yildirim jucatorilor. Turcul a copiat tactica lui Adrian Porumboiu, care dupa remiza de pe „Sukru Saracoglu” a anuntat ca da un milion de euro daca trupa lui Sumudica elimina Fenerul.

APARARE. Charalambous (in centru), unul dintre cei mai buni jucatori vasluieni la meciul tur

Interesant este ca  baskanul de la Fener are o avere de 40 de ori mai mare decat cea a finantatorului moldovean (Yildirim – 4 miliarde de euro, Porumboiu – 130 milioane euro), dar bonusul este acelasi. Pentru meciul cu FC Vaslui, antrenorul Aykut Kocaman a deplasat in Romania cei mai buni jucatori pe care ii are la dispozitie. Lipseste doar Milos Krasic, vedeta cumparata saptamana trecuta  de la Juventus Torino, in schimbul a 7 milioane de euro. Partida FC Vaslui – Fenerbahce va incepe la ora 21.45 si va fi transmisa de ProTV.

author avatar
Sebastian Stan
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger