AcasăSPORTXavi lasă Barcelona pentru milioanele arabilor

Xavi lasă Barcelona pentru milioanele arabilor

Imediat ce a anunțat că va lăsa Barcelona la vară, Xavi a fost ofertat din Arabia Saudită, care este mai hotărâtă ca oricând să-și facă un nume în fotbal atrăgând superstarurile Europei.

În plus, scrie Sport, din Catalunia, urmare a anilor petrecuți la Al-Sadd, în Qatar, Xavi are și azi ușile deschise în Golful Persic.

Fosta mare glorie „blaugrana” și-a anunțat plecarea de la conducerea echipei sâmbătă, după o înfrângere usturătoare, scor 3-5, cu Villarreal, pe teren propriu – „Vreau să anunț că de pe 30 iunie nu voi continua ca antrenor al Barcelonei. Am discutat cu președintele Joan Laporta, cu staff-ul și echipa și credem că situația actuală impune o schimbare”.

La doar 44 de ani, Xavi pare să aibă nevoie de o pauză după ce mandatul la FC Barcelona, clubul său de suflet, l-a epuizat. Când, însă, va fi pregătit să revină în antrenorat, Xavi Hernandez și-ar putea continua cariera în afara Europei, unde probabil va fi plătit mult mai generos.

Tot în zona arabă ar putea ajunge și legendarul Jose Mourinho.

Oricum, el și Xavi nu ar fi singurii antrenori de renume atrași de mirajul financiar al Orientului Mijlociu. Roberto Mancini, fostul selecționer al Italiei, a acceptat anul trecut să antreneze reprezentativa Arabiei Saudite.

author avatar
Mihail Ioan
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger