AcasăSPORTWTA a decis: caz inchis, Begu ramane „tiganca”

WTA a decis: caz inchis, Begu ramane „tiganca”

Garcia scapa nepedepsita, Begu ramane cu jignirile

Women’s Tennis Association (WTA) a reactionat in cazul scandalului declansat la partida dintre Irina Begu si Caroline Garcia, castigata de romanca la Charleston (6-4, 2-6, 7-6): nu sunt suficiente probe impotriva jucatoarei din Franta.

Garcia scapa nepedepsita, Begu ramane cu jignirile

Publicatia portugheza „Bola Amarela” a scris ca jucatoarea Caroline Garcia a avut o reactie suburbana la adresa Irinei, in finalul setului 2, spunand despre adversara sa ca este „o tiganca de c…t!”. Gestul frantuzoaicei ar fi fost suprins de microfoanele amplasate pe terenul central, imediat dupa ce romanca a castigat un punct foarte important. Portughezii sustin ca Garcia (22 de ani) s-a intors cu fata catre tribune si ar fi rostit, in limba franceza, cuvinte injositoare si rasiste: „Nu pot sa cred ca ma bate o tiganca de c…t!”.
WTA a demarat o ancheta interna, iar rezultatul este cel pe care il banuiti: nu exista probe suficiente impotriva Carolinei Garcia. „Raspuns la informatiile din media pentru comportamentul necorespunzator al Carolinei Garcia. Cel mai inalt nivel de comportament profesional pe terenul de tenis e extrem de important pentru WTA si orice mai prejos e inacceptabil. Dupa investigatii amanuntite, nu am gasit nicio dovada in suportul acestor acuzatii. Cazul este inchis”, se arata in scurtul comunicat al WTA. Caz inchis, Irina Begu ramane doar o „tiganca de c…t”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger