AcasăSPORTWozniacki si Verdasco promoveaza mingea-eco

Wozniacki si Verdasco promoveaza mingea-eco

Verdasco (dreapta) si Huecco se cunosc de mai multi ani

Daneza Caroline Wozniacki si spaniolul Fernando Verdasco apar in videoclipul “Dame Vida”, al artistului spaniol Huecco. Eliminati inca din turul III la Roland Garros, daneza Caroline Wozniacki, liderul clasamentului feminin, si spaniolul Fernando Verdasco au avut timp sa promoveze mingea de fotbal ecologica.

Verdasco (dreapta) si Huecco se cunosc de mai multi ani

Cei doi apar in videoclipul melodiei “Dame Vida” a cantaretului spaniol Huecco (pe numele real Ivan Sevillano Perez). Clipul vrea sa aduca in atentia publicului o minge de fotbal speciala, creata de studentii de la Harvard. Balonul-eco are posibilitatea de a conserva energia pusa in aplicare in timpul unui meci de fotbal, iar ulterior energia acumulata sa fie folosita pentru incarcarea unor baterii sau a unor led-uri. Alaturi de Wozniacki si Verdasco, in videoclip apar si alti sportivi precum David Villa, Dani Alves, Pau Gasol, Sergio Ramos, Pepe Reina, Philipp Lahm, Thomas Muller sau Jorge Lorenzo.

Nadia, spectator de lux la Roland Garros

Wozniacki adora sa joace fotbal

Nadia Comaneci, fosta campioana de gimnastica, se afla in aceste zile la Paris pentru a asista la ultimele meciuri de la Roland Garros.

Nadia si sotul (primul din dreapta) s-au pozat cu alti doi fosti campioni

Ea este insotita de sotul ei, Bart Conner. Cei doi nu au ezitat sa se pozeze cu Boris Becker, fostul campion german de tenis, dar si cu atletul american Michael Johnson. Excursia Nadiei si a sotului ei in Franta a inceput in urma cu mai mult de o saptamana, cei doi asistand si la Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, cursa ce a avut loc in urma cu sase zile.

Gajdosova isi cauta iubit pe net

Gajdosova e singura si disponibila

Divortata de mai putin de doua luni de australianul Samuel Groth, jucatoarea tenis Jarmila Gajdosova a postat mai multe anunturi pe diferite site-uri de specialitate pentru a anunta ca este singura si in cautarea unui nou iubit. Cotata cu sansa a 24-a la castigarea turneului de la Roland Garros, australianca, de origine slovaca, a ajuns doar pana in turul al treilea al competitiei, fiind eliminata de germanca Andrea Petkovic. Jarmila (24 de ani) si Samuel (23 de ani) au fost casatoriti in perioada februarie 2009 – aprilie 2011.

 

 

author avatar
Cristi Ionita
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger