AcasăSPORTWozniacki s-a mutat cu babacii la Londra

Wozniacki s-a mutat cu babacii la Londra

Caroline se simte bine in apartamentul din Londra

Daneza Caroline Wozniacki, liderul clasamentului mondial de tenis, este insotita de familia-i numeroasa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

Caroline se simte bine in apartamentul din Londra

Cotata cu prima sansa la castigarea turneului de la Wimbledon, Caroline Wozniacki si-a inchiriat un apartament tip penthouse in Londra. Daneza este insotita de parinti, Anna Wozniacki, fosta componenta a nationalei de volei a Poloniei, si Piotr Wozniacki, fost fotbalist la BK Copenhaga.

Parintii danezei ii pregatesc masa

Azarenka n-a batut recordul de decibeli

Caroline seamana bine cu mama sa

Poreclita “tipatoarea sovietica”, Victoria Azarenka a fost aproape sa bata recordul de decibeli emisi de o jucatoare pe un teren de tenis in meciul cu Magdalena Ribarikova din runda inaugurala de la Wimbledon. Azarenka (Belarus) a ajuns la 95 de decibeli, dar nu a reusit sa le ajunga pe Maria Sarapova si Monica Seles, singurele jucatoare care au depasit bariera celor 100 de decibeli.

Venus in pijamale

Venus a socat cu echipamentul folosit la Wimbledon

Nemultumita ca trebuie sa evolueze numai in alb, o traditie la Wimbledon, Venus Williams s-a prezentat in Anglia cu un echipament bizar. L-a aratat chiar la meciul cu Akgul Amanmuradova din primul tur. Costumatia americancei, care aducea mai mult cu o pijama de vara, face parte din colectia EleVen, linia de costume lansata chiar de sportiva.

author avatar
Cristi Ionita
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger