AcasăSPORTWozniacki isi vinde povestea pe 200.000 de euro

Wozniacki isi vinde povestea pe 200.000 de euro

Wozniacki a fost locul 1 mondial timp de 67 de saptamani

Eliminata de la Australian Open 2012, Caroline Wozniacki – cea care va mai ocupa pozitia de lider a clasamentului WTA doar pana duminica – devine personaj pentru o revista chineza.

Wozniacki a fost locul 1 mondial timp de 67 de saptamani

Cu doar cateva ore inainte de a parasi Melbourne, Wozniacki a fost abordata de trei ziaristi de la o revista din China care i-au propus realizarea unei povesti ample despre viata jucatoarei de numai 21 de ani. Daneza va incasa 200.000 de euro de pe urma interviului acordat. Suma se adauga celor 218.500 de dolari luati de Wozniacki pentru calificarea in sferturile Australian Open 2012, faza a competitiei in care a fost invinsa de Kim Clijsters, scor 3-6, 6-7. In ciuda faptului ca va pierde sefia clasamentului mondial, daneza continua sa se bucure de un succes teribil pe piata asiatica. De altfel, ea si-a petrecut Revelionul in Thailanda, alaturi de iubitul ei, jucatorul de golf Rory McIlroy.

Sorana, doua saptamani pauza

Sorana Cirstea

Eliminata in turul al treilea la Melbourne, Sorana Cirstea a acuzat o accidentare la spate in timpul meciului cu Sara Errani, pierdut cu 7-6, 0-6, 2-6. Conform primelor informatii, Sorana are nevoie de doua saptamani de pauza, masaj si fizioterapie la Bucuresti, dar jucatoarea noastra spera sa se refaca pana pe 6 februarie, cand sunt programate turneele de la Paris (cu premii in valoare de 637.000 de dolari) si Pattaya (cu premii in valoare de 220.000 de dolari).

Djokovic – Murray, finala din semifinale

Novak Djokovic

Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial, si Andy Murray se vor infrunta in semifinale la Australian Open, dupa ce a primul a trecut, cu 6-4, 7-6, 6-1, de David Ferrer, iar al doilea l-a executat, cu 6-3, 6-3, 6-1, pe Kei Nishikori. Partida dintre Djokovic si Murray este o reeditare a finalei de anul trecut, cand sarbul s-a impus, cu 6-4, 6-2, 6-3. Astazi este programata prima semifinala masculina, cea dintre Roger Federer si Rafael Nadal, dar si cele doua semifinale feminine: Kim Clijsters – Victoria Azarenka si Maria Sarapova – Petra Kvitova.

author avatar
Cristi Ionita
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger