AcasăSPORTWozniacki, ceasuri de 2,5 milioane de euro

Wozniacki, ceasuri de 2,5 milioane de euro

In urmatorii doi ani, Caroline va incasa 5 milioane de euro de la Rolex

Desi a jucat o singura finala anul acesta, cea de la Copenhaga, pierduta, cu 4-6, 4-6, in fata germancei Angelique Kerber, si a coborat pana pe locul 11 in ierarhia mondiala WTA, daneza Caroline Wozniacki ramane un brand de talie mondiala, ea prelungindu-si acordul cu elvetienii de la Rolex.

In urmatorii doi ani,Caroline va incasa 5 milioane de euro de la Rolex

Caroline colaboreaza cu celebrul producator de ceasuri inca din 2010, cand a semnat un acord pe doi ani care ii asigura un venit de 1,5 milioane de euro pe sezon. In ciuda rezultatelor slabe inregistrate de daneza in ultimul an, cei de la Rolex sunt multumiti de colaborare si i-au oferit un nou contract, valabil pana la sfarsitul lui 2014.

Daneza a primit un ceas ultimul racnet

Conform noului acord, pe care Wozniacki l-a semnat rapid, daneza va incasa aproape de doua ori mai multi bani ca pana acum – 2,5 milioane de euro pe an. Pentru a o asigura pe frumoasa blondina de intreaga lor sustinere, cei de la Rolex au gratulat-o, la momentul semnarii contractului, cu un nou ceas ultra-modern si incrustat cu diamante al carui pret de pornire este de peste 13.000 de euro.

author avatar
Cristi Ionita
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger