AcasăSPORTWimbledon - ziua a saptea, cea in care au fost rastignite favoritele

Wimbledon – ziua a saptea, cea in care au fost rastignite favoritele

Ziua a saptea a turneului de tenis de la Wimbledon a fost una de cosmar pentru favoritele de pe tabloul feminin, Caroline Wozniacki si surorile Williams parasind competitia.

Serena Williams a pierdut primul meci dupa trei ani la Wimbledon, americanca fiind campioana de la ultimele doua editii. Serena a fost invinsa, cu 6-3, 7-6, de frantuzoaica Marion Bartoli.

Venus Williams a patit-o si mai rau, ea fiind surclasata, in 75 de minute, de Tvetana Pironkova. Bulgaroaica s-a impus, cu 6-2, 6-3, desi a avut de doua ori mai putine lovituri castigatoare.

Wozniacki, liderul clasamentului mondial, a inceput in forta meciul cu Dominika Cibulkova si a castigat primul set, cu 6-1, in 24 de minute. Apoi, daneza a avut o cadere de domeniul SF-ului si slovaca si-a asigurat urmatoarele doua seturi, cu 7-6, 7-5. Wozniacki pierde incredibil un meci in care a avut 10-1 la asi, 5-10 la duble greseli si 33-44 la greseli nefortate.

In celelalte meciuri din optimile de finala ale turneului feminin s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Maria Sarapova – Shuai Peng 6-4, 6-2; Victoria Azarenka – Nadia Petrova 6-2, 6-2; Sabine Lisicki – Petra Cetkovska 7-6, 6-1; Petra Kvitova – Yanina Wickmayer 6-0, 6-2; Tamira Paszek – Ksenia Pervak 6-2, 2-6, 6-3.

In sferturi se vor disputa urmatoarele meciuri: Maria SarapovaDominika Cibulkova, Sabine Lisicki – Marion Bartoli, Victoria Azarenka – Tamira Paszek si Tvetana Pironkova – Petra Kvitova.

author avatar
Cristi Ionita
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger