AcasăSPORTWimbledon, locul in care VIP-urile se calca pe picioare

Wimbledon, locul in care VIP-urile se calca pe picioare

Daca fotbalul este preferat de sefii de stat, care au luat cu asalt Franta atat la ceremonia de deschidere a Euro 2016, cat si la diverse partide din turneu, tenisul da ora exacta in privinta fineturilor. Si cand spui tenis si stil, gandul iti zboara imediat la Wimbledon, crema sportului alb.

Jurnalistii de la Daily Mail au prins cateva cadre de la tribuna VIP-urilor, acolo unde starurile s-au calcat pe picioare. A fost abundenta de vedete pe metru patrat la „sfertul” lui Roger Federer cu Marin Cilici, una dintre cele mai spectaculoase partide din 2016, cu o revenire de la 0-2 la seturi pentru supercampionul elvetian.

Celebritati din toate domeniile, de la divertisment si sport pana la politica si economie. Nu a lipsit familia ducelui de Kent, in frunte cu Printul Edward, nepotul regelui George al V-lea, considerat cel mai bogat englez al lumii. Alaturi de el a stat Printul Michael, iar langa el a fost Pippa Middleton; au fost zariti chiar si Strangely, Zara ori Mike Tindall. Din lumea filmului si a muzicii au venit Ellie Goulding si actrita Keeley Hawes, dar n-au lipsit nici Bradley Cooper, Irina Shayk si Cliff Richards. In fine, un loc bun a avut si George Windsor, fiul Printului Andrew, al doilea in ordine la tronul Regatului Unit.

Din partea Romaniei, miliardarul Ion Tiriac a fost recunoscut de fotografii Daily Mail.

1. Ellie Goulding

2. Aidan Turner

3. Keeley Hawes

4. Bear Grylls

5. Shara Grylls

6. Stanley Tucci

7. Felicity Blunt

8. Duke of Kent

9. Prince Michael of Kent

10. Mark Foster

11. Philip Brook

12. George Windsor, Earl of St Andrews

13. Sylvana Palma Windsor, Countess of St Andrews

14. Ion Tiriac

15. Matthew Macfadyen

16. Richard Krajicek

author avatar
Laurentiu Teodorescu
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger