AcasăSPORTWimbledon: Halep joaca in optimi cu Zarina Diyas

Wimbledon: Halep joaca in optimi cu Zarina Diyas

Simona isi continua sirul victoriilor la Wimbledon. Romanca a trecut, sambata seara, de Belinda Bencic, si a ajuns in optimile turneului, unde o va intalni pe sportiva din Kazakhstan, Zarina Diyas.

Halep a trecut, la capatul unui meci de circa 70 de minute, de elvetianca Belinda Bencic, locul 71 mondial, pe care a invins-o in doua seturi, 6-4, 6-1. Victoria in fata jucatoarei in varsta de doar 17 ani i-a adus Simonei prima calificare in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. In turul urmator, constanteanca o va intalni pe Zarina Diyas, din Kazakhstan, aflata actualmente pe locul 72 in ierarhia jucatoarelor profesioniste de tenis.

Partida va avea loc luni, daca nu cumva apar probleme de natura meteorologica, iar meciul este amanat din cauza ploii, cum s-a intamplat, in ultimele zile, cu mai multe intalniri ce ar fi trebuit sa se dispute pe iarba de la Wimbledon. Cap de serie numarul 3, Simona a trecut in turul precedent de ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA, pe care a invins-o in trei seturi: 6-3, 4-6, 6-4.

Sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger